حمزه امیرتیموری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا طرح های آماده افتتاح را شامل گازرسانی به ۱۰ روستا در بخش یانه سر بهشهر ، ۱۵ روستا در بخش کوهستانی سوادکوه ، چهار روستا در میاندرود ، سه روستا در بابل و ۲ روستا در شهرستان رامسر اعلام کرد.
وی با اظهار این که برای گاز رسانی به این روستاها ۴۵۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است ، ادامه داد : با گاز رسانی به این مناطق ۲ هزار و ۱۰۰ خانوار روستایی به مشترکان استان اضافه شدند.
هم اکنون یک میلیون و ۴۴۳ هزار مشترک گاز طبیعی در مازندران هستند که با افتتاح این طرح ها تعداد مشترکان به بیش از یک میلیون و ۴۴۵هزار مشترک می رسد.
وی با ذکر این نکته که گاز رسانی در روستاهای کم جمعیت بالای ۲۰ خانوار نیز در دستور کار قرار دارد ، گفت : در حال حاضر عملیات گازرسانی ۲۱۴ روستای مناطق کوهستانی در حال اجراست و ۴۱۷ روستا در مرحله مطالعات گازرسانی قرار دارد.
امیر تیموری از طرح های گازرسانی به روستاهای مازندران به عنوان بزرگ ترین طرح دهه فجر امسال استان نام برد و افزود که این استان بیشترین روستاهای دارای نعمت گاز طبیعی کشور است.
گاز رسانی به مناطق کوهستانی و دورافتاده مازندران از مهرماه سال ۹۶ همزمان با بهره برداری از طرح بزرگ خط ۴۲ اینچ دامغان - کیاسر - ساری در دستور کار دولت قرار گرفت و حذف مصرف سوخت فسیلی و پایان دادن به برداشت چوب از جنگل برای سوخت از اهداف گازرسانی به این مناطق اعلام شد.
طبق آمار رسمی شرکت گاز مازندران در سال ۹۸ به منظور کمک به اقتصاد کشور و رونق تولید، با گازدار نمودن ۳۴۱ واحد صنعتی، موجب برگشت ۶.۵ میلیون لیتر سوخت مایع به ذخایر نفتی کشور شد.
مدیر عامل شرکت گاز مازندران گفت در حال حاضر از ۶۱ شهر بزرگ و کوچک مازندران، ۵۹ شهر و از ۲هزارو ۹۶۳ روستای استان که قابلیت گاز رسانی دارند ،۲ هزار و ۳۲۲ روستای پرجمعیت از نعمت گاز برخوردارند.
وی با بیان اینکه ۹۹.۹ درصد جمعیت شهری استان تحت پوشش شرکت گاز هستند،گفت: گازرسانی به شهر کوهستانی بلده در حال انجام است و شهر گزنگ نیز در دستور برنامه گازرسانی قرار دارد.
استان مازندران سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و بر اساس آمارهای رسمی ضریب برخورداری جمعیت شهری استان از گاز طبیعی ۹۹.۵ درصد و جمعیت روستایی ۹۴.۵درصد است.