احمد شاکری روز چهارشنبه افزود: با اتمام این خط و تعویض ممبران ها، تولید آب این سایت به ظرفیت اسمی خود خواهد رسید.
وی بیان داشت: با وارد مدار شدن آب شیرین کن زیارت سیریک بخشی از کمبود آب این شهرستان مرتفع خواهد شد.
قائم مقام مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب هرمزگان اظهارداشت: آب مشترکان سیریک در حال حاضر از طریق پنج حلقه چاه واقع در دشت راونگ و آب شیرین کن مرکز شهرستان تامین میشود که باتوجه به محدودیتهای منابع و خط انتقال موجود برنامه ریزی لازم برای ایجاد منابع آبی جدید از جمله احداث آب شیرین کن زیارت صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه برخی از مشکلات را میتوان با اقدامهای کوتاه مدت رفع کرد، ادامه داد: به همین منظور سرویس، تعمیرات فوری و راه اندازی ۶ دستگاه دیزل ژنراتورها برای تامین برق اضطراری در دستورکار شرکت آب و فاضلاب قرار گرفته است تا همه دستگاه ها حداکثر در ۲ هفته آینده وارد مدار شوند.
به گفته شاکری، این دیزل ژنراتورها در محل چاه ها و ایستگاه های پمپاژ نصب شدهاند که با راه اندازی آنها در زمان قطعی برق خللی در تامین آب بوجود نیاید.
وی به دیگر برنامه شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در تامین آب سیریک اشاره کرد و افزود: احداث ۴۰ کیلومتر خط انتقال آب از چاه های دشت تلنگ تا بمانی در دستورکار شرکت قرار گرفته است.
شهرستان سیریک با ۴۵ هزار نفر جمعیت در ۱۷۵ کیلومتری شرق بندرعباس قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۶
بندرعباس- ایرنا- قائم مقام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: آب شیرین کن سیریک سه هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه روز ظرفیت دارد که درحال حاضر به دلیل کمبود آب خام، فقط با ظرفیت هزار و ۱۰۰ مترمکعب در شبانه روز آب تولید میکند و تا پایان سالجاری به بیش از ۲ هزار مترمکعب خواهد رسید.