شهرکرد-ایرنا- مهمترین سرخط‌های خبری چهارمحال و بختیاری در هفته ابتدایی بهمن ۹۹ شامل تاکید بر اعلام سریع خسارت‌های حادثه سرخون، ضرروت توسعه گلخانه‌ها و آماده شدن ۱۸۳ طرح عمرانی برای افتتاح در دهه فجر بود.

در این هفته خبرهای مختلف عمرانی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی در چهارمحال و بختیاری به وقوع پیوست.

خسارت نهایی شکستگی لوله نفت مارون تا ۱۰ روز دیگر اعلام شود

مجید نظری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری در این هفته اعلام کرد: نتایج برآوردهای نهایی خسارت‌های ناشی از این حادثه باید تا نیمه بهمن اعلام شود تا مردم هرچه زودتر نتیجه اقدامات موثر انجام شده را لمس کنند.

مردم مراقب تبلیغات اغواکننده برخی از فروشگاه‌های اینترنتی باشند

سرهنگ مرتضی عسگری، رییس پلیس فتای چهارمحال و بختیاری گفت: مردم در استفاده از فروشگاه‌ها اینترنتی مراقب باشند و نحوه ارائه خدمات را به درستی ارزیابی کنند. چرا که تبلیغات برخی از فروشگاه‌های اینترنتی اغواکننده و غیرواقعی است.

بی‌بی مریم بختیاری سنت و مدرنیته را درهم آمیخت

اشکان زارعی، نویسنده و پژوهشگر تاریخی مدعی است، بی‌بی مریم بختیاری از جمله زنان ایرانی است که به دلیل حضور در صحنه‌های سیاسی و اجتماعی دوران خود لقب سرداری گرفت. بی‌بی مریم بختیاری به عنوان زن ایرانی مسلمان، در کنار اعتقاد و پایبندی به اصول دینی، ایلی و ملی، به مدرنیته و پیشرفت جامعه ایران و به ویژه زنان اعتقاد داشت.

توسعه گلخانه‌ها راه نجات‌بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری است

حجت‌الاسلام امیرقلی جعفری، نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بروز خشکسالی‌ها، توسعه ۳۰۰ هکتاری گلخانه‌های بروجن را در یک برنامه چهارساله لازم دانست و آن را راه نجات بخش کشاورزی در زمان خشکسالی دانست. 

۱۸۳ طرح عمرانی هم‌زمان با دهه فجر در چهارمحال و بختیاری افتتاح می‌شود

همزمان با دهه فجر ۱۸۳طرح بهره‌برداری می‌شود و برای این تعداد طرح ۳۸۲ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است و با بهره‌برداری از آن‌ها  ۴۶۰ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار شدند.

انجمن‌های اسکیت دانش‌آموزی در کشور فعال می‌شود

محمدرضایی، رییس فدراسیون اسکیت در سفر به شهرکرد گفت: این فدراسیون با وزارت آموزش‌وپرورش برای آموزش مربیان تربیت‌بدنی در رشته اسکیت، استفاده از فضاهای ورزشی و حیاط مدارس و راه‌اندازی انجمن دانش‌آموزی این رشته،تفاهم‌نامه همکاری منعقد کرده است.

انتقال آب مشروط به تامین نیازهای مبداء باشد

احمد راستینه هفشجانی، نماینده مردم شهرستان‌ها شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه متوقف شدن طرح‌های کشاورزی دارای مجوز در استان منطقی و عادلانه نیست، گفت: در اجرای طرح‌های انتقال آب باید نیازهایی مانند شرب، کشاورزی و صنعت در مبداء تامین شود و سپس آب مازاد منتقل شود.

دریافت شناسه برای ۲ گروه کالا در چهارمحال و بختیاری الزامی شد

کارشناس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اعلام کرد، تمامی واردکنندگان و تولیدکنندگان لوازم‌خانگی و منسوجات و پوشاک در استان باید عملکرد خود را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و پس از دریافت شناسه، کالای خود را با این شناسه به بازار عرضه کنند.

۸۴ درصد مساحت چهارمحال و بختیاری دچار خشکسالی است

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: در یک دوره ۱۰ ساله انواع خشکسالی در ۸۶ درصد مساحت استان روی داده است و در حال حاضر ۳.۶ درصد از مساحت چهارمحال و بختیاری با خشکسالی بسیار شدید درگیر است. همچنین  بر اساس مقایسه اختلاف مجموع بارش با میانگین بلندمدت در سال جاری، بارش‌ها در استان نیز با کاهش ۶۰.۸ درصدی مواجه شده است.

کمبود واکسن دام و طیور در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد

نظام دامپزشکی چهارمحال و بختیاری از تامین ۵۰۰ ویال واکسن تب برفکی پسوک و  ۲۰۰ ویال واکسن دوگانه نیوکاسل و آنفلوانزا برای طیور در استان خبر داد که این آمار مازاد نیاز استان نیز است.

اعتبارات فرهنگی متناسب با میانگین رشد لایحه بودجه افزایش یافت

احمد راستینه هفشجانی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: در لایحه بودجه ۱۴۰۰ که به مجلس ارائه شده، رشد اعتبارات فرهنگی ۲۵ درصد اعمال شده است.

یکهزار میلیارد تومان در صنعت برق چهارمحال و بختیاری سرمایه‌گذاری شد

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تاکید کرد: در چهار سال اخیر ظرفیت پست‌های انتقال استان از ۴۵۰ به یک هزار و ۴۵۰ مگاولت‌آمپر و ظرفیت پست‌های فوق توزیع از ۵۰۰ به یک هزار و ۲۳۰ مگاولت امپر افزایش یافت که این اقدامات جذب سرمایه‌گذاری را به دنبال داشته است.

روند کاهشی شیوع کرونا در چهارمحال و بختیاری متوقف شد

مجید شیرانی رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت:با توقف روند کاهشی شیوع کرونا در بهمن‌ماه، احتمال افزایش شیوع آن در استان قوت گرفته است که بنا به گفته مسوولان، وضعیت کنونی استان را می‌توان حالت بیم و امید توصیف کرد.

واحدهای تولید خوراک آبزیان چهارمحال و بختیاری مشکل تامین نهاده دارند

با وجود تولید ۷۰هزار تن خوراک آبزیان کشور در چهارمحال و بختیاری، واحدهای تولید خوراک آبزیان استان با مشکل تامین نهاده مواجه‌اند و به‌سختی نهاده موردنیاز خود را تهیه می‌کنند.

۸ درخت کهنسال چهارمحال و بختیاری در فهرست آثار ملی ثبت شد

اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اعلام کرد: پرونده‌های ثبتی درختان کهنسال بابازکی فرخشهر، پیرچنار چم‌خلیفه و درخت کهنسال روستای عشایری بازگیران و روستای مورز در شهرستان کوهرنگ در شورای ثبت آثار طبیعی کشور بررسی تصویب رسید.

انتقاد سازنده رسانه‌ها راهگشای مشکلات است

جعفر مردانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری در آیین گشایش دفتر خانه مطبوعات استان گفت: از هر نقد سازنده‌ای باید استقبال شود چرا که انتقاد سازنده راهگشای مسائل و مشکلات است.

هفت طرح چهارمحال و بختیاری در شورای برنامه‌ریزی مصوب شد

طرح‌های پرواربندی بره در بخش مرکزی کوهرنگ، پرورش گوشت داشتی در بخش لاران شهرستان شهرکرد، خدماتی رفاهی در منطقه چنار محمودی و مکان‌یابی آرامستان در لردگان، ایجاد توقفگاه ماشین‌آلات سنگین و حمل‌ونقل و انبارداری در شهر نقنه و طرح هادی شهر بازفت از جمله طرح‌های مصوب در این شورا به شمار می‌روند.

مرکز درمان و بازتوانی افراد دارای اختلال مواد مخدر در بروجن افتتاح شد

نرگس عسگری مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری گفت:این مرکز توسط بخش خصوصی در زمینی با ۱۵ هزار مترمربع و با هدف رفع مشکلات خانوادگی و اجتماعی بیماران، تداوم مراقبت بیمار و  مداخلات روانی، اجتماعی ایجاد شده است.

نرخ مقاوم‌سازی مسکن روستایی در چهارمحال و بختیاری ۵۲ درصد است

سهراب رییسی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گفت: تاکنون ۵۸ هزار واحد مسکونی در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار خانوار استان با ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار مقاوم‌سازی شده است که با این اقدامات نرخ مقاوم‌سازی مسکن روستایی به ۵۲ درصد رسید.