به گزارش ایرنا، محمد طاهری عصر شنبه در نشست خبری به مناسبت دهه فجر ابراز داشت: اصلاح شبکه آب، احداث مخازن ذخیره آب آشامیدنی، توسعه شبکه جمعآوری فاضلاب، حفر و تجهیز چاه آب آشامیدنی و توسعه شبکه آب، از جمله طرحهای آماده بهرهبرداری در دهه فجر امسال است.
وی اضافه کرد: ۲۳ هزار متر اصلاح شبکه توزیع آب با اعتبار بالغ بر ۲۳ میلیون ریال، احداث۱۲ باب مخازن ذخیره آب آشامیدنی با حجم ۶ هزار و ۶۶۰ متر مکعب از جمله طرحهای آماده افتتاح این شرکت در دهه فجر امسال است.
طاهری بیان کرد: نصب ۳ هزار و ۶۰ انشعاب آب، حفر و تجهیز سه حلقه چاه، نصب یکهزار و ۵۳۵ انشعاب فاضلاب، تعویض ۹۲۰ دستگاه کنتور خراب و احداث هفت سامانه کلرزنی با اعتبار یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال از دیگر طرحهای آماده بهرهبرداری در دهه فجر امسال است.
وی ابراز داشت: استانداردسازی ۹۷۰ فقره انشعاب آب، یک مورد ارتقای کیفی آب شرب با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال و بهسازی ۲ دهنه چشمه آب آشامیدنی، از دیگر طرحهایی است که در دهه فجر امسال به بهره برداری میرسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان بیان کرد: ۱۶ طرح آب و فاضلاب با ۱۶۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال اعتبار دهه فجر امسال در این استان کلنگزنی میشود.
طاهری خاطرنشان کرد: حفر و تجهیز چند حلقه چاه آب آشامیدنی، اصلاح و توسعه شبکه و اجرای خط انتقال و تاسیسات آب از جمله طرحهایی است که عملیات اجرایی آن دهه فجر امسال آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان استان سمنان خاطرنشان کرد: طرحهایی که در دهه فجر امسال افتتاح و کلنگزنی میشود در مدت زمان بعد از هفته دولت تا بهمن ماه است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان ادامه داد: ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۷۴ درصد جمعیت روستایی از آب آشامیدنی برخوردار و تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب استان سمنان است.
وی بیان کرد: ۶۶ میلیون متر مکعب تولید کلی آب استان سمنان است و ۵۰ میلیون متر مکعب مورد استفاده مشترکان است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان ادامه داد: ۲۷۲ هزار متر مکعب مخزن دخیره آب در استان وجود دارد که به نسبت ۳۳۲ هزار انشعاب این میزان ظرفیت ذخیره آب مطلوب است.
وی افزود: آب آشامیدنی در استان سمنان از طریق ۲۳۲ حلقه چاه، ۹۵ چشمه، ۱۹ قنات و ۲ مورد آب سطحی تامین میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان یادآور شد: این شرکت ۶۰ هزار مشترک انشعاب فاضلاب دارد و این تعداد مشترک برابر ۲۵ درصد مشترکان انشعاب آب آشامیدنی است و توسعه شبکه جمعآوری، انتقال و تصفیه فاضلاب استان در دستور کار قرار دارد.
وی اظهار داشت: توسعه شبکه فاضلاب در شهرستانهای سمنان، شاهرود، مهدیشهر، دامغان و شهرهای شهمیرزاد و کلاتهخیج دنبال میشود.
طاهری ابراز امیدواری کرد: با همراهی شهرداری سمنان تکمیل تصفیهخانه فاضلاب در شهرستان سمنان تسریع شود و هر چه زودتر به بهرهبرداری برسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان اضافه کرد: در سهشهرستان دامغان، گرمسار و شاهرود به دلیل تامین آب آشامیدنی از قنات و آبهای سطحی تصفیهخانه وجود دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: ۶۳ درصد مشترکان خانگی این شرکت الگوی مصرف آب را رعایت میکنند.
وی افزود: ۱۵ درصد مشترکان خانگی این شرکت جزو گروه کم مصرف آب در طرح آب امید هستند که مشمول تخفیف ۱۰۰درصدی در پرداخت میشوند.
طاهری ابراز داشت: مشترکانی که مصرف آب بین صفر تا پنج متر مکعب داشته باشند جزو مشترکان کم مصرف محسوب شده و مشمول تخفیف ۱۰۰درصدی میشوند.
وی ادامه داد: طرح آب امید، بر اساس الگوی مصرف کسانی که ۱۵ مترمکعب مصرف داشته باشند، به عنوان خوشمصرف، دو برابر این رقم پرمصرف و بیش از آن به عنوان بد مصرف تلقی میشوند.
وی افزود: در طرح آب امید همه مشترکان بهویژه پرمصرف و بد مصرف که در دورههای گذشته مصارف بالایی داشتند، بهشکل خاص شناسایی شده و به این مشترکان اطلاع رسانی و تذکر داده میشود.
طاهری بیان کرد: بر اساس طرح آب امید مشترکانی که بین پنج تا ۱۵ مترمکعب مصرف آب داشته باشند مشترکان خوش مصرف شناخته میشوند.
وی تصریح کرد: مشترکانی که بین ۱۵ تا ۳۰ مترمکعب آب در هر دوره مصرف کنند، مشترکان پرمصرف قلمداد میشوند.
وی یادآور شد: مشترکانی که بیش از ۳۰ مترمکعب در دوره آب مصرف کنند در گروه مشترکان بدمصرف قرارمیگیرند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: ۱۷ درصد افزایش مصرف آب مشترکان این شرکت در بخشهای روستایی و شهری نیمه نخست امسال ثبت شد و براین اساس مشترکان این شرکت ۳۳ میلیون و ۶۰۵ هزار و ۳۴۲ متر مکعب آب آشامیدنی در نیمه نخست امسال مصرف کردند.
وی تاکید کرد: مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان سمنان مصرف بهینه در رعایت بهداشت و نیازهای زندگی داشته باشند و از اسراف پرهیز کنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: نمونه بارز صرفه جویی، بسته بودن شیر آب در زمان ۲۰ ثانیه شستوشوی دست ها است که می تواند از هدررفتن حداقل ۶ لیتر آب ظرف همین چند ثانیه جلوگیری کند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: احداث ۱۳ مجتمع آبرسانی برای تامین آب آشامیدنی برای ۱۰۳ روستای استان دنبال میشود.
وی ادامه داد: تا کنون هشت مجتمع آبرسانی برای تامین آب آشامیدنی روستاهای استان ایجاد شده و احداث پنج مجتمع دیگر با تامین اعتبار از محل صندوق توسعه ملی ادامه دارد.
وی یادآور شد: یکهزار میلیارد ریال بودجه برای ایجاد پنج مجتمع آبرسانی در روستاهای استان لازم است و با افتتاح تمام مجتمعها برخورداری روستاهای استان از آب آشامیدنی به بالای ۹۵ درصد میرسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: ۱۵ تا ۱۶ درصد به دلیل فرسودگی شبکه آبرسانی در استان سمنان تلفات آب وجود دارد که اصلاح شبکه ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
وی ادامه داد: اصلاح ۷۰۰ کیلومتر شبکه آبرسانی در شهرهای استان و اصلاح شبکه آبرسانی به طول ۸۰۰کیلومتر در روستاهای استان از ضروریات است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت:
۸۳ مقاله به دبیرخانه اولین همایش استانی «زنان و مدیریت مصرف آب» ارسال شد.
اولین همایش استانی زنان و مدیریت مصرف ویژه بانوان است و به تمام شرکتکنندگان در این همایش گواهینامه رسمی و معتبر از سوی دانشگاه سمنان اعطا میشود.
وی ادامه داد: اولین همایش استانی زنان و مدیریت مصرف آب به دلیل شیوع کرونا به صورت مجازی برگزار میشود و شرکت در این همایش برای تمام بانوان جامعه آزاد است و محدودیتی برای شرکت در همایش وجود ندارد.
وی بیان کرد: ۶ محور برای اولین همایش استانی زنان و مدیریت مصرف آب تعریف شده است و شرکت کنندگان میتوانند آثار خود را در قالب یکی از این ۶ محور تهیه و به دبیرخانه همایش ارسال کنند.
طاهریان تصریح کرد: نقش محوری زنان در مدیریت و اصلاح الگوی مصرف آب، چگونگی نقش زنان در پیشگیری و مهار ویروس کرونا و مدیریت مصرف آب، از جمله محورهای اولین همایش استانی زنان و مدیریت مصرف آب است.
وی یادآور شد: توانایی و آگاهی زن ایرانی در مسائل آبی، زنان مدیر، دستاوردها و چالشها، نقش زنان در سلامت خانواده و سلامت اجتماع و تعادلافزایی بین خانواده و شغل، از دیگر محورهای اولین همایش استانی زنان و مدیریت مصرف آب در استان سمنان است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: ۲ مقاله به عنوان اثر برگزیده و ۱۰ مقاله شایسته تقدیر در روز ولادت حضرت فاطمهزهرا(س) تجلیل میشوند.
ورود معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) به میهن اسلامی در ۱۲ بهمن سال ۱۳۵۷ بود و ۲۲ بهمن همان سال انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ایام الله دهه فجر نام گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۳
سمنان- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: ۱۰۱ طرح آبرسانی و خدمات دفع فاضلاب با اعتبار ۵۶۲ میلیارد ریال در دهه فجر امسال در استان به بهرهبرداری میرسد.