به گزارش خبرنگار گروه آموزش ایرنا، میلاد صدر خانلو روز سه شنبه در نشست خبری برگزاری سومین رویداد سرمایه گذاری فناوری ( TIM۲۰۲۱ ) که در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، افزود: نشست سرمایه گذاری فناوری یکی از رویدادهای جانبی شبکه تبادل و انتقال فناوری گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه (گروه دی ۸) است که دبیرخانه دائمی آن در ایران و در پارک فناوری پردیس قرار دارد.
وی با یادآوری این که اولین دوره این نشست در سال ۲۰۱۷ به میزبانی ایران با حضور بیش از ۲۰ صندوق جسورانه سرمایه گذار و سرمایهپذیر حوزه فناوری برگزار شد، خاطرنشان کرد: امسال سومین دوره این نشست با حضور ۴۰ سرمایهگذار از ۲۱ کشور به دلیل شیوع کرونا به صورت ترکیبی مجازی و حضوری برگزار می شود.
معاون دبیر شبکه تبادل و انتقال فناوری کشورهای گروه دی هشت ادامه داد: ایجاد هم افزایی فناورانه و تبادل فناوری بین هشت کشور اسلامی و حضور در بازارهای بین المللی و فراتر از بازار هشت کشور عضو این گروه از اهداف اصلی برگزاری این نشست است.
صدرخانلو یادآور شد: در این دوره نیز همانند سال گذشته تعداد بسیاری استارتاپ حضور می یابند و طرح های خود را به سرمایه گذاران ارایه می کنند، به دلیل محدودیت های کرونا امسال ۱۲ استارتاپ از بین ۱۲ هزار استارتاپی که طرحهای خود را به دبیرخانه این نشست ارایه دادند، انتخاب شدند و به صورت حضوری طرح های خود را به سرمایه گذار و معرفی می کنند.
وی همافزایی و مشارکت بین سرمایه گذاران و سرمایه گذاری روی طرح های ارایه شده را از مهم ترین اهداف این رویداد عنوان کرد و گفت: ما به دنبال این هستیم که سرمایهگذاران از ظرفیت فناوری کشورها آگاه شوند و به دنبال مشارکت سرمایهگذاران در کشورها هستیم.
معاون دبیر شبکه تبادل و انتقال فناوری کشورهای گروه دی هشت تصریح کرد: در این دوره از برگزاری نشست، سرمایهگذاران پنج کشور از هشت کشور عضو از جمله کشورهای مالزی، بنگلادش، نیجریه، ترکیه و ایران حضور دارند و سرمایه گذارانی هم از کشورهای اروپایی همچون اوکراین، روسیه، کرواسی، آلمان وسرمایهگذارانی از امارات، ارمنستان و غرب آفریقا شامل کنیا حضور می یابند.
صدرخانلو افزود:رویداد نشست سرمایه گذاری فناوری (TIM) یک رویداد بزرگ و بینالمللی است که با هدف بالا بردن سطح کسبوکارهای فناوری محور در هشت کشور اسلامی تشکیل شده است، این نشست یک پلتفرم و پل ارتباطی برای تعامل و تبادل بین سرمایهگذاران و ایدهپردازان است. تبادلی که از طریق آن سرمایهگذاران ایدههای مطمئن برای سرمایهگذاری را پیدا میکنند و ایدهپردازان به منابع کافی برای اجرای ایده خود میرسند.
وی تاکید کرد: انتقال تجربیات مدیران استارتاپ ها و سرمایه گذاران باعث هم افزایی و افزایش سرمایه گذاری های موفق در استارتاپ می شود.
به گزارش ایرنا، گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه با نام اختصاری گروه دی هشت (D۸) گروهی اقتصادی متشکل از هشت کشور در حال توسعهٔ اسلامی: ایران، ترکیه، پاکستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، مصر و نیجریه است.