سیاوش وحدت روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۳۸۱ پرونده واگذاری زمین که از سال ۸۴ تا ۹۷ اقدامی برای راه اندازی آن ها انجام نشده و یا به علل مختلف نیمه تمام رها شده بود بررسی شد.
وی با بیان اینکه با رای هیات اختلاف و داوری ۳۵۴ قرارداد واگذاری تعیین تکلیف و فسخ شد افزود: این قراردادها پس از فسخ دوباره به متقاضیان سرمایه گذاری واگذار شد و به افراد دیگر نیز فرصت پنج ماهه داده شده است تا نسبت به فعال سازی قراردادهای خود اقدام کنند.
وی همچنین با بیان اینکه امسال هم ۴۸ قرار داد شرکت شهرک ها به هیات حل اختلاف و داوری رفته است اظهار داشت: با بررسی این قرار دادها بنا به رای حل اختلاف ۱۰ قرارداد فسخ شد و ۶ نفر نیز خود تمایلی به ادامه کار نداشتند و قرارداد خود را فسخ کردند.
وحدت در مورد تعیین تکلیف قراردادهای باقیمانده از سال ۹۷ نیز گفت: با توجه به اینکه به پس از واگذاری زمین به افراد مهلت ۲ ساله برای ساخت و ساز و راه اندازی داده شده است به همین دلیل قراردادهای پس از سال ۹۷ تا سال ۱۴۰۰ بررسی خواهد شد.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی از راکد بودن ۵۳ واحد صنعتی خبر داد و افزود: امسال ۱۲ واحد از این تعداد احیا شد و به چرخه فعالیت بازگشت.
وی در مورد دلایل انصراف این قراردادها اظهار داشت: مهمترین دلیل مشکلات اقتصادی و کمبود منابع ملی و دریافت نشدن تسهیلات است و از سوی دیگر افرادی برای فروش این اراضی با قیمت بیشتر اقدام به انعقاد قرارداد کرده اند و این درحالی است که زمانی می توان زمین صنعتی را فروخت که حداقل ۴۰درصد کار فیزیکی برروی آن انجام شده باشد.
خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در مناطق روستایی سکونت دارند.
این استان دارای یک میلیون و ۶۷۳ هزار مشترک تلفن ثابت و همراه است.