شهرکرد- ایرنا- مدیر روابط‌عمومی شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری گفت:روند عملیات اجرایی طرح تصفیه‌خانه فاضلاب بن از پس از یک دوره که با کُندی در اجرا همراه شده بود، دوباره فعال و تسریع شده است.

فرشاد متقی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: عملیات اجرایی طرح تصفیه‌خانه فاصلاب بن ۱۷ اسفندماه ۱۳۸۸ آغاز شده بود که پس از مدتی با کُندی در روند اجرا همراه شد ولی هم‌اکنون ۲ پیمانکار برای ادامه عملیات اجرایی طرح تصفیه‌خانه فاضلاب بن به‌کارگیری شده است و این طرح با سرعت در مرحله اجرا قرار گرفت.

وی تصریح کرد: یکی از پیمانکاران برای اجرای خط انتقال پساب این تصفیه‌خانه تا منطقه درازدره به‌طول ۲کیلومتر و پیمانکار دیگر به‌منظور حفر کانال عبور لوله و تجهیزات انتخاب شده‌اند.

متقی یادآور شد: تاکنون یک‌هزار و ۲۰۰ متر از مجموع ۲ کیلومتر خط انتقال پساب تصفیه‌خانه فاضلاب تا منطقه درازدره اجرا شده است.

مدیر روابط‌عمومی شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: تاکنون ۹۰ درصد بخش سیویل فرایندی و ۵۰ درصد تجهیزات الکترومکانیکال طرح تصفیه‌خانه فاضلاب بن اجرایی شده است.

وی گفت: تصفیه‌خانه فاضلاب بن با ظرفیت سه هزار و ۵۰۰ متر مکعب در شبانه‌روز با فرایند لجن فعال با حذف ازت و فسفر راه‌اندازی می‌شود.

متقی تاکید کرد: همچنین تاکنون ۲۰ کیلومتر از مجموع خط ۵۰ کیلومتری شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر بن اجرا شده است که با اجرای این میزان خط انتقال و فروش ۲۱۵ انشعاب به شهروندان بن، تصفیه کنونی فاضلاب تا زمان راه‌اندازی فرایند اصلی به روش برکه تثبیت، انجام می‌شود.

مدیر روابط‌عمومی شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: برای اجرای طرح‌های تصفیه‌خانه فاضلاب و شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر بن تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده و تکمیل آن‌ها به ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز دارد.

متقی یادآور شد: این طرح‌ها در صورت تخصیص به‌موقع اعتبارات، تا ۲ سال آینده تکمیل و بهره‌برداری خواهند شد.

فرماندار بن نیز گفت: تکمیل طرح تصفیه‌خانه فاضلاب بن می‌تواند بخشی از کمبود آب مورد نیاز کشاورزی و باغات این شهرستان را جبران کند.

کیانوش نادری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: انتقال پساب تصفیه‌خانه فاضلاب بن تا مزارع زیردست و منطقه درازدره از طریق لولوه انجام می‌شود.

وی اجرای این طرح را از خواسته‌های اصلی مردم بن دانست و اظهار داشت: با تکمیل و اجرای این طرح می‌توان زمینه افزایش اشتغال را فراهم کرد.

به گزارش ایرنا، شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری به بیش از ۳۵۰ هزار مشترک آب شهری و روستایی و افزون‌بر ۱۴۸ هزار مشترک فاضلاب در بخش شهری خدمات‌رسانی می‌کند.

بن در ۲۸ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.