به گزارش ایرنا، مظاهر بابایی یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به قدمت فارس در حوزه صنایع دستی، ابراز کرد: در این استان بیش از ۷۰ نوع صنایع دستی با قدمت فراوان وجود دارد.
او افزود: پیگیریهایی را از سال ۱۳۹۷ آغاز کردهایم و امیدوار بودیم بتوانیم این مجموعه را در بهمن ۱۳۹۸ راهاندازی کنیم که ساختمان مجموعه واقع در بلوار رحمت، در ناآرامیهای دیماه دچار آتشسوزی شد و راهاندازی این پارک را به تعویق انداخت.
رییس جهاد دانشگاهی استان فارس عنوان کرد: ظرفیتسازی برای اشتغال دانشبنیان فارغالتحصیلان رشتههای علوم انسانی، گردشگری و هنر و همچنین توسعه زیرساختها و ارتقای کارآفرین فرهنگی و حمایت از فعالیتهای دانشبنیان خلاق از ماموریتهای این پارک است.
بابایی اعلام کرد: این پارک که ایجاد آن در زمره برنامههای توسعه ای جهاد دانشگاهی بوده است، سهشنبه ۲۱ بهمنماه افتتاح خواهد شد.
رییس جهاد دانشگاهی فارس در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: افزون بر این، مجوز ایجاد مراکز درمان ناباروری صادر شده که به مباحث تخصصی علمی در این حوزه میپردازد و در ادامه در صددیم فاز درمان سرطان را در جهاد دانشگاهی راهاندازی کنیم.
او ادامه داد: ساختمان مرکز درمان ناباروری و سرطان ۹۰درصد پیشرفت فیزیکی دارد و روند اداری آن انجام شده و تجهیزات آن نیز در نیمه نخست سال ۱۴۰۰ تکمیل میشود.
بابایی یکی دیگر از دستاوردهای جهاد دانشگاهی فارس را راهاندازی خط تولید عصارهگیری گلهای محمدی دانست و توضیح داد: این پروژه باعنوان طرح فناورانه ملی در جهاد دانشگاهی ثبت شده است و بودجه آن از محل دفتر رهبری تامین شده است.
وی در ادامه از آغاز به کار انتشارات جهاد دانشگاهی، افتتاح خبرگزاری سیناپرس یا علم و فناوری که در حوزه علمی به صورت تخصصی فعالیت می کند و راهاندازی دو مرکز خدمات تخصصی مرآت و فناوری سلامت تا پایان سال ۱۳۹۹ خبر داد.