«علی اصغر غفاریزاده» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان به زوج های ناباروری که از سایر استان ها مراجعه دارند نیز خدمات ارایه میکند.
مسئول فنی آزمایشگاه جنین شناسی و آندرولوژی جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون ریال هزینه درمان ناباروری است به شرط آنکه مراجعه زوج ها در زمان مناسب صورت گیرد.
دکتر غفاری زاده افزود: ۸۰ درصد زوج هایی که برای درمان ناباروری مراجعه میکنند به شرط استمرار درمان میتوانند صاحب فرزند شوند.
وی اظهار داشت: تمام مراحل درمان ناباروری در استان مرکزی به علت داشتن دستگاه های پیشرفته قابل انجام است و نیازی به ارجاع زوج ها برای گرفتن خدمات نازایی به سایر استانها نیست.
مسئول فنی آزمایشگاه جنین شناسی و آندرولوژی جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت:این استان با داشتن سه مرکز درمان ناباروری جز معدود مراکز استانها با این شمار مرکز برای درمان ناباروری زوج ها است.
دکتر غفاری زاده در ادامه افزود:۹۰ درصد امکانات مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان وارداتی است که با صعودی شدن نرخ ارز هزینه درمان را به شدت افزایش داده است.
وی اظهار داشت: افزایش نرخ ارز در کیفیت ارایه خدمات موثر است و درآینده موجب خواهد شد مراکز درمان ناباروری به سمت ورشکستگی بروند.
مسئول فنی آزمایشگاه جنین شناسی و آندرولوژی جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: یکی از دلایل مهم در موثر بودن درمان ناباروری استفاده از مواد با کیفیت است که ناتوانی در تامین مواد اولیه در آزمایشگاه موجب خواهد شد مردم ناراضی و درمان موثر اتفاق نیفتد.
دکتر غفاری زاده افزود: دلایل مختلفی باعث ناباروی زوجها میشود اما دلایل اجتماعی،زیستی و محیطی به ترتیب دلایل اصلی این مهم به شمار می روند.
ساخت مرکز فوق تخصصی درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی از سال ۸۹ آغاز شد و با راه اندازی آن این مرکز به متقاضیان درمانی از استان های قم، لرستان و خوزستان خدمات ارایه میدهد.
نظر شما