به گزارش ایرنا، سرپرست اداره آب و فاضلاب ملایر روز دوشنبه در این آیین اظهار داشت: سه سال پیش طی آزمایشهای انجام شده، مشخص شد آب شرب روستای علیآباد دمق دارای آرسنیک است و برای شرب مناسب نیست.
«محمدرضا ترکاشوند» افزود: در همین راستا اقدامات لازم برای اصلاح آب شرب و حفر چاه آغاز شد که به دلیل ارتفاع زیاد این روستا و امکانپذیر نبودن تهیه و تامین آب شرب سالم، به ناچار تصمیم گرفته شد ۲ حلقه چاه در منطقه پایین دست جاده تویسرکان حفر شود.
وی بیان کرد: با وجود مشکلات و تنگناهای مالی، پیگیریهای زیادی از طریق نمایندگان ملایر، فرمانداری ویژه ملایر و دستگاههای مربوطه استان و شهرستان انجام شد تا مجوز احداث مجتمع آبرسانی در این روستا اخذ و ۱۸ میلیارد تومان اعتبار برای احداث این مجتمع نیز درنظر گرفته شد.
سرپرست اداره آب و فاضلاب ملایر ادامه داد: برای احداث مرحله نخست مجتمع آبرسانی روستایی علیآباد دمق هشت میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی هزینه و ۱۰ کیلومتر لوله GRP و ۶ کیلومتر لوله پلیاتیلن سایز ۹۰ و ۱۱۰ اجرا شده است.
ترکاشوند با بیان اینکه کار جهادی در احداث این مجتمع صورت گرفت گفت: برای احداث این مجتمع آبرسانی، ۲ حلقه چاه در روستاهای زیرآبیه و کوسجخلیل حفر و تجهیز و ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۵۰۰ مترمکعب احداث و تجهیز شده است.
وی گفت: عملیات اجرایی این مجتمع از سال ۹۷ آغاز شد و روستاهای علیآباد دمق، دهنو، حسین آباد شاملو، کوسجخلیل، زیرآبیه و قشلاق دهنو را زیرپوشش قرار میدهد.
سال گذشته با پیگیری نمایندگان ملایر از ۱۱ مجتمع آبرسانی مصوب در کل کشور، اجرای مجتمع آبرسانی سد کلان با پوشش ۱۱ هزار و ۴۸۸ نفر و مجتمع آبرسانی علیآباد دمق با پوشش ۹ هزار و ۹۶۴ نفر جمعیت روستایی برای این شهرستان مصوب و عملیات اجرایی آنها نیز آغاز شد.
در حال حاضر ۱۳۴ روستای شهرستان ملایر با جمعیتی حدود ۲۵ هزار خانوار زیر پوشش آب و فاضلاب روستایی است.