محمدرضا سیفی روز دوشنبه در جلسه ویدئوکنفرانسی مشترک با راهبران آموزشی آموزش و پرورش عشایر آذربایجان غربی افزود: چهار استان کشور بیشترین تعداد کلاسهای چند پایه را با بیش از ۱۴ هزار معلم دارا هستند.
وی اضافه کرد: استانهای خوزستان با سه هزار و ۸۴۶ کلاس، سیستان و بلوچستان با سه هزار و ۵۰۳ کلاس، خراسان رضوی با سه هزار و ۳۲۶ کلاس و آذربایجان غربی با سه هزار و ۱۱۸ کلاس در این ردیف قرار دارند.
وی با بیان اینکه کار راهبران آموزشی ارتقای کیفیت بخشی به آموزش در کلاسهای چند پایه است، بیان کرد: با توجه به عملکرد مثبت راهبران، مسوولان کشور درصدد هستند تا این قشر علاوه برمناطق محروم در داخل شهر و در حاشیه شهرها هم فعالیت کنند چرا که فعالیت این افراد موجب افزایش انگیزه دانش آموزان و کاهش ترک تحصیل آنان شده است.
مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دانشآموزان عشایر در سه نوع مدرسه سیار، نیمه سیار و مدارس ثابت هستند، ادامه داد: آذربایجان غربی در حال حاضر از نظر شرایط فضای فیزیکی در آموزش عشایر با استانهای دیگر متفاوت است.
وی بیان کرد: اغلب دانش آموزان آذربایجان غربی در بخش عشایر یکجانشین شده اند و سازه های ساختمانی در این استان برای تحصیل آنان جوابگوست.
سیفی با اشاره به همت آموزش و پرورش برای ایمن سازی مدارس عشایری افزود: آذربایجان غربی جزو ۱۰ استانی است که مقرر شده مشکلات مدارس چادری، کانکسی و حتی سازه های ساختمانی آن توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس رفع شود.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایری کشور اظهار داشت: امیدواریم شرایط کشور به گونهای پیش برود و شرایطی به وجود آید که همه دانشآموزان به صورت مساوی از امکانات کشور فرهنگسراها، سینما و مکان های ورزشی برخوردار شوند.
۲۱۸ هزار دانشآموز عشایری در ۲۷ استان کشور مشغول تحصیل هستند، این تعداد دانشآموز در ۶ هزار مدرسه تحصیل میکنند که یکهزار و ۷۹۰ مدرسه از این تعداد سیار هستند.