علی افشاری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهارداشت: همانطوری که امروز آسیب های اجتماعی متعددی را در جامعه شاهد هستیم، آسیبهای سیاسی نیز با حرکتهایی شبیه به هتاکی و توهین به مسوولان پذیرفته نیست.
وی با تاکید بر حفظ شأن و جایگاه همه افراد بویژه مسوولان ارشد نظام، خاطرنشان کرد: بخشی از این برخوردها و رفتارهای هنجارشکنانه ناشی از غلبه احساسات و بخشی به دلیل کم بصیرتی آن هم در روز جشن ملی ایرانیان است.
افشاری با بیان اینکه ۲۹ دی ماه سال ۹۴ طرح جرم سیاسی در مجلس مصوب شد، اظهار داشت: آن زمان نمایندگان مجلس وقت، توهین و افترا به مسئولان نظام را جرم سیاسی محسوب کردند.
نماینده سمیرم در مجلس هفتم ادامه داد: توهین و افترا به رؤسای سه قوه، وزیران، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیسجمهوری و معاونانش، بدون آنکه مرتکب قصد ضربه زدن به اصل نظام را داشته باشد، جرم سیاسی محسوب میشود.
افشاری با توصیه به همگان بر دوری از بددهانی و بدزبانی، تصریح کرد: اخلاق و اخلاق مداری محور توسعه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی یک جامعه است و هر چه از این اصول فاصله گرفته شود شیوع بداخلاقی ها در قالب چنین شعارها و توهینهای زنندهای بروز میکنند.
وی بر ضرورت توسعه فرهنگ سیاسی چه در بین گروههای مردمی و چه در میان احزاب و مسوولان تاکید کرد و گفت: دشمن با همه توان و امکانات خود میکوشد تا به وحدت و همدلی ایرانیان ضربه بزند و حالا این دست رفتارهای موهن، بهانه به دست آنانی میدهد که تنها به دنبال وحدت شکنی و ضربه زدن به هر عنوانی به کشور ما هستند.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر اصفهان در واکنش به توهین معدودی از موتورسوران در آیین ۲۲ بهمن اصفهان به رییس جمهوری اعلام کرد: لازم است با عوامل این رفتار توهینآمیز بهویژه فرد یا افرادی که مُسبب این اتفاق شدند، برخورد شود.
حجتالاسلام والمسلمین احمد عبداللهینژاد افزود: باز کردن بستر توهین به مسوولان نظام، کار پسندیدهای نیست و علت بروز این رفتارها باید ریشهیابی دقیق شود.
علیرضا نصر اصفهانی رییس شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: اگر اتفاقی در جامعه افتاد که با مبانی اخلاق سازگار نیست لازم است همه دلسوزان کشور بدون لحاظ کردن خط و خطوط، آن رفتار ناشایست را محکوم کنند.
مراسم گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی امسال بخاطر شیوع ویروس کرونا، در کشور از جمله استان اصفهان بهصورت خودرویی برگزار شد.