سبزوار- ایرنا- رییس اداره امور عشایری سبزوار گفت: با اجرای طرح "زنجیره تولید" میزان تولید گوشت قرمز عشایر این شهرستان نسبت به سال گذشته حدود ۲۰۰ تن بیشتر شده است.

حمید کیانی مهر روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میانگین تولید سالانه گوشت قرمز دامداران عشایر این شهرستان حدود ۷۰۰ تن است که این مقدار در سالجاری افزون بر ۸۵۰ تن شده است.

وی ادامه داد: با حمایت دولت، طرح پروار بندی یا زنجیره تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری این شهرستان با ارایه تسهیلات و تامین نهاده‌های دامی مناسب در دست اجراست که این طرح به افزایش تولید گوشت قرمز منجر شده است.

رییس اداره امور عشایری سبزوار گفت: دامداران عشایر این شهرستان با تولید سالانه افزون بر ۷۰۰ تن گوشت قرمز ۲۱ درصد گوشت این شهرستان را تولید می‌کنند.

۷۰ درصد جمعیت عشایری سبزوار، داورزن و خوشاب در بخش روداب و بقیه در بخش مرکزی سبزوار و شهرستان‌های خوشاب و داورزن استقرار دارند.

عشایر سبزوار از هشت طایفه تشکیل شده‌اند و ۷۰ هزار راس دام سبک شامل گوسفند، بز و حدود سه هزار و ۶۰۰ نفر شتر در اختیار دارند.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.