تهران- ایرنا- استاندار تهران با تاکید براینکه روستاهای استان باید براساس سند توسعه اقتصادی رشد کنند، گفت: اشتغال کلید ماندگاری روستاییان در محل سکونتشان است و از همین رو باید زمینه اشتغال و بهبود معیشت آنان را در روستاها فراهم ساخت.

به گزارش ایرنا، انوشیروان محسنی بندپی روز سه شنبه در نشست شورای برنامه ریزی استان تهران افزود: سند توسعه اقتصادی روستاهای استان تهران تدوین شده است و از این پس اقدامات برای توسعه این مناطق بر اساس آن انجام می گیرد.

وی یادآورشد: باید برای ماندگاری روستاییان در این مناطق، علاوه بر ایجاد زیر ساخت های اساسی، زمینه اشتغالزایی و بهبود معیشت آنان را نیز فراهم کرد.

محسنی بندپی اظهارداشت: سند توسعه اقتصادی روستاهای این استان بر همین اساس و با محوریت توجه به اشتغال روستاییان مبتنی بر ظرفیت های اقتصادی هر منطقه تدوین شده است.

استاندار تهران به مشارکت دانشگاه تهران در تدوین این سند اشاره کرد و گفت: باید با برنامه ریزی علمی و کارشناسی به معیشت روستاییان توجه کرد و زمینه ماندگاری آنان در این مناطق را فراهم ساخت.

وی خاطرنشان کرد: بدون شک به هر میزان که بتوان زمینه اشتغالزایی روستاییان را در محل سکونتشان فراهم ساخت به همان میزان نیز می توان از مهاجرت آنان به دیگر نقاط جلوگیری کرد.

محسنی بندپی به اقدامات دولت برای اشتغالزایی در روستاها اشاره کرد و ادامه داد: مهمترین وجه سند توسعه اقتصادی روستاها توجه به مزیت اقتصادی و تولیدی این مناطق است تا علاوه بر زمینه سازی برای ماندگاری روستاییان، شرایط شکوفایی استعدادهای منطقه ای و بهره گیری از توانمندی های محلی نیز فراهم شود.

استاندار تهران در خصوص دستور جلسه سرعت عمل در صدور مجوزها و استعلام ها برای متقاضیان حوزه سرمایه گذاری نیز تاکید کرد: تصویب شد که حداکثر زمان صرف شده برای صدور این مجوزها و استعلام ها به 2 هفته کاهش پیدا کند و در صورتی که در این مدت پاسخی داده نشد، به منزله موافقت با درخواست باشد.

وی از بسترسازی برای ایجاد پنجره واحد سرمایه گذاری در میان دستگاه های مسئول حوزه صدور مجوز و استعلام ها خبر داد و افزود: تا زمان راه اندازی این پنجره واحد، حداکثر زمان تعیین شده برای صدور مجوزها و استعلام ها 2 هفته تعیین شده است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران نیز در ادامه این نشست اعلام کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، خدمات زیر ساختی بسیاری در روستاها ایجاد و ارائه شده است و هم اکنون بسیاری از امکاناتی که در شهرها وجود دارد، در روستاها نیز در دسترس است.

شکراله حسن بیگی اضافه کرد: باید به اشتغال ساکنان این مناطق نیز با توجه به ظرفیت های منطقه ای توجه کرد تا زمینه ماندگاری روستاییان فراهم شود.