علی باقرزاده همایی روز یکشنبه در نشست شورای مدیران استان افزود: درحال حاضر تولیدکنندگان محصولات کشاورزی، تولیدات خود را با کمترین قیمت به فروش میرسانند اما این محصولات با قیمت بالایی به دست مصرفکنندگان میرسد که ایجاد این باراندازها، بازارچهها و تکمیل زنجیرههای تولید از مزرعه تا سفره به کاهش واسطهگری کمک خواهد کرد.
وی با بیان اینکه کشاورزان بایستی برای برنامه ریزی و ساماندهی صنایع تبدیلی پای کار بیایند، ادامه داد: کشاورزان برای بازار بعد از برداشت محصول بدنبال راهاندازی تشکل قوی باشند و تشکیل تعاونیهای قوی در اولویت قرار گیرد.
باقرزاده همایی با اشاره به اینکه هرمزگان، استان تولیدکننده سبزی و صیفی در زمستان است، اظهارداشت:
حجم تولید سبزی و صیفی در هرمگزگان ۹ میلیون و ۲۰۰ تن می باشد.
وی در پایان با اشاره به توسعه صنعت آبزی پروری خاطرنشان کرد: مردم تمایل به مصرف آبزیان جنوب داشته و با توجه به این ظرفیت بالقوه در استان بایستی صنعت آبزی پروری جنوب بیش از بیش توسعه یابد.
درحال حاضر وسعت زمین های کشاورزی هرمزگان ۱۶۱ هزار هکتار با تولید سالانه افزون بر ۲ میلیون و ۳۰۰ هزارتن محصول باغی و زراعی و یک میلیون و ۶۵۰ هزارتن محصول سبزی و صیفی خارج از فصل تاثیر بسزایی در تنظیم بازار این محصولات در فصلهای پاییز و زمستان در کشور دارد.
استان هرمزگان با داشتن پنج قطب مهم کشاورزی در طول سال با تولید انواع محصولات کشاورزی و باغی خارج از فصل و داشتن ظرفیت دروازههای صادراتی، نقش راهبردی در رونق و جهش تولید برعهده دارد.
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
بندرعباس- ایرنا- رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: تشویق و ترغیب سرمایه گذاران به راه اندازی صنایع تبدیلی در استان و ایجاد باراندازهای عرضه محصولات کشاورزی در هر منطقه از مهمترین راهکارهای بهبود وضعیت فروش محصول در بازار خواهد بود.