علی اکبر عباسی راد روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: سه هزار و ۱۸۵ نفر از همیاران طبیعت در شهرستان دانش آموز، ۱۱۰ نفر مروج و ۴۶ نفر محافظان طبیعت هستند که در طول سال با اداره منابع طبیعی و آبخیزداری همراهی و همکاری دارند.
وی اضافه کرد: آموزش، ترویج و مشارکت مردمی میتواند در حفظ منابع طبیعی یاریرسان باشد که مهمترین دستاورد این ارتباط، تعامل موثر با مجریان و همیاران طبیعت و تبادل اطلاعات جهت افزایش کمی و کیفی حفاظت از منابع طبیعی است.
عباسی اظهار داشت: طرح همیاران طبیعت، طرحی مهم و اساسی است که در راستای عمل به فرامین مقام معظم رهبری برای استفاده از توان عمومی برای حفاظت و حراست از عرصههای منابع طبیعی اجرا میشود.
وی ادامه داد: در این راستا به نیروهای مردمی به ویژه همیاران طبیعت آموزش لازم در خصوص حفظ، احیا، توسعه منابع طبیعی، ترویج و تبدیل فرهنگ منابع طبیعی به معارف عمومی ارایه میشود.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دامغان تصریح کرد: سامانه همیاران طبیعت جهت جذب و ساماندهی همیاران اقدام به ثبت نام از علاقه مندان کرده است که عموم مردم و علاقه مندان به طبیعت، میتوانند با مراجعه به سامانه همیار طبیعت به نشانی hamyartabiat.frw.ir نسبت به ثبت نام و دریافت کارت اقدام کنند تا پس از ارائه آموزش های لازم بتوانند یاری رسان این اداره در حفاظت از عرصه های منابع طبیعی باشند.
به گزارش ایرنا، شهرستان دامغان دارای یک میلیون و ۴۸۹ هزار و ۶۹۲ هکتار اراضی ملی طبیعی است.
از مجموع ۹.۷ میلیون هکتار وسعت استان سمنان، ۵۵ درصد نواحی بیابان و خشک، ۳۸.۵ درصد مراتع، ۲ درصد اراضی کشاورزی و ۳.۶ درصد جنگل است.