تهران- ایرنا- مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان اعلام‌کرد: تعداد مدیران زن در رده‌های میانی و پایه ستاد و سازمان‌ها، موسسه‌ها و شرکت‌های تابعه وزارتخانه از سال ۹۶ تاکنون ۴۴ درصد و در استان‌ها ۱۰۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «فروغ‌السادات بنی‌هاشم» افزود: تعداد مدیران زن مشتمل بر همه سازمان‌ها، موسسه‌ها و شرکت‌های تابعه بدون احتساب پست کارشناس مسوول از ۱۳۹ نفر در سال ۹۶ به ۲۰۰ نفر در سال ۹۹ رسیده است.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان اظهار داشت: در استان‌ها نیز تعداد مدیران زن از ۳۵۶ نفر در سال ۹۶ به ۷۲۰ نفر در سال جاری رسیده که افزایش ۱۰۲ درصدی را نشان می‌دهد.

وی، انتصاب مدیران زن در این سال ها را در مجموع رضایت‌بخش توصیف کرد و گفت: اکثر انتصاب‌های زنان در رده‌های مدیران میانی و پایه انجام شده و در ستاد وزارتخانه نیز فقط دو پست مدیریتی عالی به بانوان اختصاص یافته است.

بنی‌هاشم بیان‌داشت: بر اساس آخرین گزارش‌ها، از ۲۰۰ پست مدیریتی که در اختیار زنان قرار دارد فقط چهار درصد آن پست مدیرکلی و بقیه مدیران میانی و پایه محسوب می‌شوند.

وی اضافه‌کرد: تنها بانویی که توانسته است به پست مدیر عالی دست یابد در سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بوده است.

مدیرکل دفتر توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستائی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: بیش از نیمی از مدیران زن دارای مدرک فوق لیسانس و دکتری هستند.

وی افزود: بیش از ۸۰ درصد زنان شاغل در وزارت جهاد کشاورزی دارای مدرک لیسانس و بالاتر هستند و در زیر بخش های تخصصی کشاورزی به کار اشتغال دارند.

بنی هاشم با اشاره به قانون برنامه ششم توسعه گفت: از نظر تحقق اهداف ماده ۱۰۱ قانون برنامه ششم توسعه و مصوبه شورای عالی اداری در مورد احراز پست های مدیریتی توسط زنان، در ستاد وزارت جهاد کشاورزی ۱۶ درصد پست های مدیریتی در اختیار زنان قرار دارد.

وی ادامه‌داد: نسبت پست های مدیریتی زنان در استان ها فقط هشت درصد است.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی امور مربوط به بانوان شاغل را از طریق کمیسیون امور بانوان وزارتخانه که نماینده همه معاونت ها، سازمان ها، موسسه‌ها و شرکت های تابعه در آن حضور دارند، دنبال می کند.

وی افزود: کمیسیون امور بانوان بر اساس سیاست های حوزه بانوان و خانواده که از معاونت امور زنان و خانواده ابلاغ می شود، دو هدف تحقق ماده ۱۰۱ قانون برنامه ششم توسعه در زمینه احراز پست های مدیریتی توسط زنان و برنامه ریزی برای ارتقای مهارت های فردی، اجتماعی و مدیریتی زنان را به طور مشخص دنبال می کند.

بنی هاشم گفت: این کمیسیون برای تحقق این اهداف، دوره های آموزشی برگزار می کند و در عین حال رایزنی، شناسایی و معرفی بانوان صاحب صلاحیت برای احراز پست های مدیریتی را به صورت مستمر انجام می دهد.

وی، آشنایی با قوانین و مقررات مربوط به حوزه زنان و خانواده را یکی دیگر از برنامه های کمیسیون امور بانوان وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، به‌تازگی وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: اکنون ۱۰ میلیون نفر جمعیت زنان روستایی و عشایری داریم که افزون بر ۶ میلیون نفر از این زنان با سن حدود ۱۸ سالگی در این بخش فعالیت دارند.