سیاوش مهرور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مقدار مواد غذایی به ارزش ۴۰۰ میلیون ریال راکه شامل مواد لبنی، تنقلات، آبمیوه، آجیل، انواع ادویه و دیگر خوراکیهاست، در قالب طرح شهید سلیمانی و در بازرسی های مشترک بازرسان بهداشت محیط، اصناف و دامپزشکی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی شهری و روستایی کشف و ضبط شده بود.
وی اضافه کرد: تاریخ مصرف این مواد گذشته و غیرقابل مصرف بود که میتوانست سلامت شهروندان را با خطر مواجه کند و به همین دلیل با دستور مراجع قضایی از چرخه مصرف انسانی حذف شد.
مسوول بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت مهاباد افزود: از این میزان یک هزار و ۸۰۰ کیلوگرم پنیر و خامه است که به دلیل استفاده از شیر غیرمجاز و غیربهداشتی در تهیه آن و نیز فرآوری شده در مراکز تهیه غیرمجاز ضبط و امحا شده است.
مهرور ادامه داد: بیش از یک تن از این مواد غذایی کشف شده نیز شامل آبمیوه های صنعتی بود که از آب و رنگ های غیرمجاز در تهیه آن استفاده شده که در بسته بندی هایی با برچسب های تقلبی که شرکت تهیه کننده آن وجود خارجی ندارد در بازار عرضه شده بود.
وی افزود: این مواد غذایی غیربهداشتی در انبار شبکه بهداشت و درمان ذخیره و با دستور دادستانی نسبت به امحای آن در مکان مناسب اقدام خواهد شد.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده عرضه مواد غذایی غیربهداشتی، از طریق تلفن مستقیم واحد سلامت محیط کار شهرستان مهاباد یا سامانه تلفن رایگان ۱۹۰ اعلام کنند تا کارشناسان مربوطه در کوتاهترین زمان بررسیهای لازم را انجام دهند.
مهرور اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۱۰ تن انواع موادغذایی فاسد و غیربهداشتی در این شهرستان کشف و ضبط و سپس امحاء شده است.
مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است.