قاسم جلیلینژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مانور سراسری قطعی برق سایتهای تلفن همراه استان در جهت ارتقای آمادگی اپراتورهای تلفن همراه و سنجش میزان تاب آوری سایتها در مواجهه با مخاطرات طبیعی انجام میشود.
وی ادامه داد: مراکز مخابراتی و اپراتورهای تلفن همراه باید با تأمین برق اضطراری از طریق دیزل ژنراتورها و یا باتریهای خشک تداوم عملکرد در زمان وقوع حوادث را داشته باشند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانغربی گفت: اهمیت پایداری ارتباطات در مواقع بحران مورد توجه بوده زیرا این امر موجب تقویت پایداری هر چه بیشتر زیرساختهای ارتباطی استان است.
جلیلینژاد اظهار داشت: برگزاری مانورهای مشترک پدافند غیرعامل شرکتها و ادارات حوزه ICT استان نقطه عطفی برای شناسایی نقاط قوت و ضعف قسمتهای مختلف این حوزه است.
وی بیان کرد: با توجه به حادثه خیز بودن آذربایجانغربی و وقوع ۲۶ نوع از ۳۶ حادثه طبیعی ایران در آذربایجانغربی نیاز به پیاده سازی رادیوترانک به منظور حفظ ارتباطات در مواقع بحرانی ضروری است.
در حال حاضر ظرفیت نفوذ اپراتور همراه اول در آذربایجان غربی ۶۶ درصد، ایرانسل ۳۸.۱۸ درصد و رایتل ۲.۶۵ درصد است.
ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان به عنوان نماینده عالی بخش حاکمیت با هدف ایجاد هماهنگی در اجرای برنامهها و سیاستهای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات بین کلیه واحدهای تابعه در استان تشکیل و مدیران کل استانی به عنوان نماینده ارشد وزارت متبوع وظیفه پاسخگویی به مقام وزارت و مقامات ارشد استان را عهدهدار است.