«بهروز اکرمی» روز چهارشنبه در نشست شورای اطلاع رسانی استان مرکزی افزود: این شورا باید به عنوان مرجع اصلی اطلاعرسانی در استان معرفی شود که لازمه تحقق این مهم ارائه نقطه نظرات کارشناسی از سوی اعضاء آن است.
وی فرهنگ سازی را یکی از عوامل رفع مشکلات دانست و گفت: این مهم وظیفه شورای اطلاع رسانی است که باید با نگرشی جامع و کارآمد نقاط ضعف و قوت دستگاههای مختلف اجرایی را ارزیابی و برای حل این مسائل راهکارهای کارگشا ارائه کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اظهار داشت: در نشستهای شورای اطلاع رسانی باید نتایج رضایت بخش و مطلوب حاصل شود و نگاه به این شورا نباید مقطعی باشد.
اکرمی بیان کرد: نرخ تورم استان مرکزی در دی و بهمن سال جاری در سطح کشور پایینترین نرخ بوده، اما مردم هنوز در رابطه با صحت این آمارها قانع نیستند که این امر نشان دهنده وجود نقص آشکار در نحوه اطلاعرسانی دقیق به مردم است.
وی اضافه کرد: در نشست شورای اطلاع رسانی باید مسائل مختلف آسیبشناسی شود و صدا و سیما و رسانههای مکتوب نیز بایستی در زمینه اطلاع رسانی و افزایش آگاهی مردم در سال ۱۴۰۰ بیشتر تلاش کنند.
رئیس شورای اطلاعرسانی استان مرکزی افزود: نوع اطلاعرسانی برای اقشار مختلف با یکدیگر متفاوت است ، در نتیحه این مهم باید متناسب با اقشار مختلف برنامهریزی و تدوین و مختصات گروهها مشخص شود.
اکرمی بیان کرد: نگرانی وزارت بهداشت در خصوص کنترل از ویروس کرونا جدی است و شورای اطلاع رسانی وظیفه دارد با ارائه برنامههای هدفمند مردم را از آغاز پیک چهارم این بیماری در استان آگاه کرده و در راستای قطع زنجیره کرونا نقش آفرینی کند.
وی عنوان کرد: خطر کرونای جهش یافته در کشور و استان مرکزی جدی و نزدیک است و انتظار میرود برای این اطلاع رسانی و برنامه ریزی خوبی از سوی اعضای شورای اطلاع رسانی صورت گیرد.
استان مرکزی دارای سه روزنامه، ۳۲ هفته نامه، ۱۱ دو هفته نامه، ۲۶ ماهنامه، سه ۲ ماهنامه، ۱۸ فصلنامه است و دفاتر خبرگزاریها، پایگاههای خبری اینترنتی و فضای مجازی نیز به کار اطلاع رسانی اشتغال دارند.