مطالبه‌گری و نقادی مسئولانه تکلیف خبرنگاران است

اراک - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: مطالبه‌گری و نقادی مسئولانه تکلیف خبرنگاران است و این قشر نباید در ادای وظایف خود کوتاهی یا عقب‌نشینی کنند.

«بهروز اکرمی» روز سه‌شنبه  در نشست با خبرنگاران رسانه‌های استان مرکزی افزود: اصحاب قلم باید نخست مطالبه‌گر مسایل صنفی خود باشند تا بتوانند با با دستیابی به حقوق خود ، خواسته‌های جمعی را پی بگیرند.

وی اظهار داشت: مشکلات سامانه کارا باید برای خبرنگاران استان هرچه سریعتر حل شود و اصحاب رسانه‌ای که بر اثر شیوع ویروس کرونا  آسیب دیده‌اند بتوانند حقوق و مسایلشان را دنبال کنند.

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: در شرایطی که اقتصاد رسانه‌های استانی از کرونا آسیب دیده، دستگاه‌های اجرایی باید بااستفاده از ظرفیت‌ها مساعدت لازم را با رسانه داشته باشند و از آن‌ها برای اطلاع رسانی بیشتر بهره ببرند.

اکرمی افزود: معاونت فرهنگی ارشاد اسلامی استان و خانه مطبوعات  باید سلسه نشست‌های مستمر برای حل ابعاد مختلف مشکلات خبرنگاران برگزار کنند و تا رسیدن به نتیجه کنار خبرنگاران باشند.

وی اظهار داشت: لازم است با هماهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی  و خانه مطبوعات استان نماینده‌ای از خبرنگاران، عضو شورای اطلاع رسانی استان باشد و ارتباط اصحاب قلم با حوزه اجرایی نزدیک‌تر شود.

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: مدیران استانی باید پاسخگو رسانه و مطبوعات در قالب نشست خبری باشند و نیاز است هر مدیری که این مهم را عملیاتی نکند از سوی خبرنگاران معرفی شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت:  رسانه‌های مکتوب استان  با شیوع ویروس کرونا دچار آسیب جدی شدند و با تعطیلی آگهی و رپرتاژ توان پرداخت هزینه‌های خود را ندارند.

حجت الاسلام «عباس دانشی» افزود: خبرنگارانی که کارمزدی بودند با ادامه بیماری کووید ۱۹ شغل خود را از دست داده‌اند و برخی نشریات نیز با تعدیل نیرو نتوانستند جامعه هدف خود را سرپا نگه دارند.

وی اظهار داشت: تسهیلاتی که سامانه کارا برای این قشر در نظر گرفته تاکنون پرداخت نشده که این مهم نیازمند پیگیری مسئولان ذیربط استانی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: با انتشار ویروس کرونا عمده نشریات نوشتاری استان تعطیل و نیمه فعال هستند و فقط ۲ روزنامه با شمارگان محدود با تعصب صنفی در عرصه اطلاع رسانی فعالیت دارند.

حجت الاسلام دانشی افزود: بیمه  از دغدغه های مهم فعالان حوزه خبر است که بنگاه‌های رسانه ای و مطبوعات از این مسئولیت شانه خالی می‌کنند درحالی که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این مهم یارانه تعیین کرده است.

مدیر خانه مطبوعات استان مرکزی گفت: شیوع ویروس کرونا موجب شد تا این نهاد صنفی  فقط توان امور عادی و روزانه را داشته باشد و از انجام فعالیت چشمگیر به دور باشد.

«مجید نیک عهد» افزود: جای خانه مطبوعات در شورای اطلاع رسانی استان خالی است حضور خانه مطبوعات در این شورا می تواند در تصمیم گیری و کاهش مشکلات فعالان عرصه خبر موثر باشد.

وی اظهار داشت: تامین سهیمه کاغذ برای نشریات استان بسیار ناچیز است و تقسیم آن برای متقاضیان به سختی و حتی غیرممکن است.

معضلات بیمه خبرنگاری، نداشتن پشتوانه مالی، بدهکاری مطبوعات به چاپخانه، تامین یارانه کاغذ، تاسیس کمیته عکاسان استان، حمایت پست از توزیع نشریات، نبود تعاونی مسکن و حمایت‌های دولت از جمله مشکلاتی بود که شماری از خبرنگاران و مدیران مسئول نشریات استان در این نشست مطرح کردند.


۵۱ هفته‌نامه و ۲ هفته‌نامه، ۲۵ ماهنامه، سه روزنامه و ۲۷ خبرگزاری و و پایگاه خبری در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha