کرمانشاه- ایرنا- مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: سال گذشته سه هزار و ۲۳۳ نمونه مواد غذایی در آزمایشگاه کنترل و ارزیابی غذا و داروی این دانشگاه بررسی شد.

دکتر "مجید محمودی" روز پنجشنبه به ایرنا افزود: آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و تخصصی‌ترین آزمایشگاه‌های اداره کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و داروست که عهده‌دار کنترل کیفیت مواد اولیه و فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی است.

وی اضافه کرد: این آزمایشگاه با بهره‌گیری از تکنیک‌های پیشرفته و با استفاده از فنون پردازش اطلاعات، مواد غذایی و آشامیدنی را از نظر وجود آلاینده‌ها، بقایای داروهای دامی، سموم کشاورزی و افزودنی‌ها بررسی و کنترل می‌کند و ارایه نتایج معتبر، شفافیت و قابلیت ردیابی از اهداف اصلی این آزمایشگاه است.

محمودی گفت: سال گذشته ۱۱ هزار و ۶۲۰ آزمون بر روی نمونه‌های ارسالی به این آزمایشگاه انجام شده که به طور میانگین روی هر نمونه ۳/۷ آزمون انجام شده است.

وی اظهار داشت: این نمونه‌ها از سوی ۱۴ شبکه بهداشتی، مدیریت دارو و مراکز انتظامی زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی به آزمایشگاه ارسال شده است.

مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: همچنین به صورت مستمر از مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی و فروشگاه‌های زنجیره‌ای در تمام استان نمونه برداری انجام می‌شود.

وی افزود: از اواخر بهمن ماه سال ۹۸ نیز که کرونا وارد کشور شد جزو اولین دانشگاه‌هایی بودیم که روش آزمون دستگاهی، برای سنجش محلول‌های ضدعفونی کننده براساس استانداردهای غذا و دارو را انجام دادیم که در نتیجه این آزمایش‌ها مشخص شد بخش زیادی از مواد ضدعفونی کننده‌ای که در ایام کرونا در استان تولید و توزیع شده با استاندارهای غذا و دارو مطابقت دارد.

محمودی گفت: در صورت نداشتن انطباق استانداردها در محصولات تولیدی این موضوع در مرحله اول به تولید کننده اطلاع داده می‌شود و اگر تولید کننده عدم انطباق را اصلاح نکند در مراحل مختلف پیگیری و نهایتا به مراجع قضایی معرفی می‌شود.

علوم پزشکی کرمانشاهی دانشگاهی با قدمت ۵۲ ساله

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.

دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.

این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقروکلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۶۱۲ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.