به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان غذا و دارو، مهدی انصاری افزود: حدود ۵۰ درصد آزمایشهای مورد تایید سازمان غذا و دارو مربوط به محصولات غذایی، ۳۰ درصد دارو و ۲۰ درصد مابقی اقلام هستند.
وی اظهار داشت: همه داروهایی که برای نخستین بار وارد چرخه مصرف کشور میشوند، حتما باید در آزمایشگاه مرجع بررسی و مورد تایید قرار گیرند و هرگونه مشکل در نمونهها به ادارات کل مربوطه اعلام و درباره آنها تصمیمگیری میشود همچنین ارزیابی شکایت در زمینه محصولات سلامت و نمونههای ارسالی از مراجع قانونی کشور نیز بر عهده آزمایشگاه مرجع است.
مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی تصریح کرد: آزمایشگاههای غذا، دارو، فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل، بیولوژیک، تجهیزات پزشکی، میکروبیولوژی، آرایشی بهداشتی و تضمین کیفیت زیرمجموعه آزمایشگاههای مرجع هستند که به صورت مجزا فعالیت میکنند.
وی افزود: محصولات سلامت محور توسط مولفههای تعیین شده در شبکههای آزمایشگاهی معاونت های غذا و داروی سراسر کشور، آزمایشگاههای همکار و مجاز تایید شده از نظر کیفیت نیز مورد بررسی و آزمایش قرار میگیرند.
انصاری با اشاره به اینکه آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو وظیفه کیفیت سنجی و تطابق با استانداردهای جهانی را برعهده دارد، اضافه کرد: همه امور انجام گرفته در این آزمایشگاه توسط سختگیرانهترین روشهای از پیش تعیین و تایید شده، انجام میشود.
وی اظهار داشت: بر اساس ارزیابیها و معیارهای سازمان جهانی بهداشت، آزمایشگاه مرجع کنترل غذا، دارو و تچهیزات پزشکی سازمان غذا و داروی ایران در بین کشورهای منطقه و خاورمیانه جایگاه منحصر به فردی دارد.
نظر شما