ناصر مخدوم روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دامپزشکی کردستان با هدف تامین بهداشت و تضمین سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده مردم طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه نوروز ۱۴۰۰ را از ۲۴ اسفند پارسال آغاز کرد که این طرح دیروز به پایان رسید.
وی افزود: هدف از اجرای این طرح نظارت مستمر و مداوم بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی همچون مرغ فروشی، قصابی، ماهی فروشی، مراکز تهیه غذای آماده، رستوران ها، غذاخوری ها، کشتارگاه های دام و طیور و مراکز قطعه بندی و بسته بندی بود.
معاون سلامت دامپزشکی کردستان گفت: در طول مدت زمان اجرای طرح، و برای ۷۲ مرکز پرونده جهت ارجاع به مراجع قضایی تشکیل و ۵ مرکز نیز با رای دادگاه پلمپ شده است.
مخدوم تاکید کرد: این طرح با بهره گیری از ۱۰۰ نفر از بازرسان دامپزشکی استان در قالب ۵۰ اکیپ عملیاتی انجام شد.
وی تاکید کرد: در این طرح تمامی مراکز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی از جمله کشتارگاهها، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی، قصابیها، رستورانها، مراکز فروش و عرضه گوشت مرغ و ماهی به صورت سرزده تحت بازرسی قرار گرفتند.
هم اکنون حدود ۵۶ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد که از این تعداد ۲۹ هزار واحد در مرکز استان مستقر بوده و حدود سه درصد از این واحدهای صنفی فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای محسوب میشوند.