تهران - ایرنا - نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس با بیان اینکه تیم مذاکره کننده ایران نباید در قبال همان تعهدات قبلی با طرفین برجامی مذاکره کند، تاکید کرد پس از راستی آزمایی مذاکره با آمریکا انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، «محمدرضا صباغیان بافقی» در نشست علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خطاب به دستگاه دیپلماسی کشور گفت: به برکت رهنمودهای مقام معظم رهبری و استقامت مردم و تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها، امیدواریم دستگاه دیپلماسی اقدام به چیدن میوه نارس نکند و فریفته ترفندهای آمریکا نشود.

نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس با بیان اینکه تیم مذاکره کننده ایران نباید در قبال همان تعهدات قبلی با طرفین برجامی مذاکره کند،‌ گفت: مطالبه مردم و رهبر معظم انقلاب این است که همه تعهدات از سوی طرف مقابل اجرا و پس از راستی‌آزمایی مذاکره انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر دستگاه دیپلماسی برجام دیگری را به مردم تحمیل کند، مجلس شورای اسلامی ودستگاه قضا محاکمه آنها را کلید می‌زند.

«علی اصغر خانی» نماینده مردم شاهرود نیز در تذکر شفاهی به رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ایران گفت: کشاورزان شاهرود برای مسائل حقوقی و ثبت زمین هایی که بنیاد مستضعفان به آنها واگذار کرده دچار مشکلات جدی هستند و برای بیان این مشکل با رییس بنیاد مستضعفان، معاون پارلمانی این نهاد می گوید که ۷۰ نماینده در صف دیدار با شما هستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه کشاورزان این منطقه در طول یک سال همه سرمایه خود را خرج کشاورزی کردند،‌ خاطرنشان کرد: در چهار سال گذشته کشاورزان با سرمازدگی مواجهه شدند و  حتی یک ریال هم کسب نکردند.چرا وزیر جهاد کشاورزی ستاد بحران تشکیل نمی‌دهد؟

«علیرضا سلیمی» ‌نماینده مردم محلات نیز در تذکری شفاهی خود گفت: هیات مذاکره کننده ایران در مذاکرات عجله نکنند و باید بدانند سیاست جمهوری اسلامی ایران رفع یکباره همه تحریم ها است.

وی با بیان اینکه برداشتن برخی از تحریمها با سیاست قطعی کشور مغایرت دارد، گفت: بعد از برداشتن تحریمها باید راستی آزمایی انجام شود که بر اساس اعلام مرکز پژوهشهای مجلس، راستی آزمایی ۳ تا ۶ ماه زمان لازم است.

«اردشیر مطهری» نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس نیز در تذکر شفاهی به مرکز پژوهش های مجلس افزود: مجلس و مجموعه‌های وابسته آن باید بیش از دیگران به قانون پایبند باشند. اما در مجموعه مرکز پژوهش‌های مجلس که در ساختار سازمانی آن پنج معاونت تعریف شده، ۱۲ معاون با حکم رییس مرکز منصوب شده است که لازم است  «علیرضا زاکانی» قانون را رعایت کند و هیات رئیسه مجلس نیز باید این تخلف را اصلاح کنند.

وی با بیان اینکه پرداخت‌های نامتعارف در مرکز پژوهش‌ها وجود دارد و باید شفاف سازی شود،‌ افزود: با تأسیس غیرقانونی مرکز پژوهش‌ها در قم اعتراض علمای این شهر شکل گرفته در حالی که  قرار بود مرکز تحقیقات اسلامی قم امور مربوط به اسلامیت و تحقیقات و طرح‌های مجلس را عهده دار شود.

«حسن محمدیاری»‌ نماینده مردم طوالش و رضوانشهر و ماسال نیز در تذکر شفاهی مطابق اصول ۸۴ و ۸۵ قانون اساسی گفت: نمایندگان طبق قانون حق دارند منویات خود را بیان کنند اما مطابق اصل ۸۴ قانون اساسی هر نماینده‌ای در مقابل مردم مسوولیت دارد ولی برخی از همکاران در سخنان خود به نیابت از جمع موضوعی را مطرح می‌کنند در حالی که مسوولیت اظهارات هر نماینده‌ای بر عهده خودبوده و سمت نمایندگی قائل به شخص است.

وی از هیأت رئیسه خواست به نمایندگان در این باره تذکر دهند.