محمود سیجانی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از واحد تولیدی پاکشوما در شهرک صنعتی محمودآباد قم افزود: با رونق تولید در این واحد صنعتی بسیاری از واحدهای قطعه سازی راکد و نیمه تعطیل استان به مدار تولید بازگشته و میزان اشتغال فعلی آن به یک هزار و ۵۰۰ نفر رسیده و در آینده با راه اندازی خط تولید کولر گازی ظرفیت اشتغال آن به ۲ هزار نفر افزایش خواهد یافت.
وی اضافه کرد: واحدهای تولیدی قم پس از تحریم های بین المللی علیه کشور به ویژه در بخش تولید لوازم خانگی گام های بلندی برداشته اند.
سیجانی ادامه داد: یخچال تولید شده در برخی واحدهای صنعتی استان امروز از نظر کیفیت و سایر خواسته های مشتریان با نمونه های خارجی کشورهای صنعتی برابری می کند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم خاطرنشان کرد: در شرایط تحریم واحدهای صنعتی استان گام های بلندی در رفع نیازهای کشور برداشته اند و اگر قرار است تحریمی نیز برداشته شود؛ دستاورد و باورهای تولید در دوران تحریم حفظ خواهد شد.
سیجانی ادامه داد: ایجاد و اتصال زنجیره تولید بین واحدهای صنعتی برای رفع مشکل تامین کننده ها و نیازمندی ها از اهداف مهم استان در حمایت از صنایع بومی است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها به خصوص دو شهرک راهبردی شکوهیه و محمود آباد موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.
حجم سرمایهگذاری انجام شده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۷۰ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشدهاست.