محمود سیجانی روز سهشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: صنعت قم دراجرای راهبرد تکمیل زنجیره تولید دستاوردهای قابل توجهی داشته و امروز صنایع مادری در قم فعالیت میکند که وجود هر کدام از آنها موجب شکلگیری واحدهای تولیدی متعدد برای تامین مواد مورد نیاز در تولید محصول نهایی شدهاست.
وی افزود: شکلگیری مجموعهای از واحدهای صنعتی که محصول تولیدی آنها در نهایت برای ساخت یک کالای مشخص مورد استفاده قرار میگیرد در شهرکهای صنعتی قم، موجب افزایش فرصتهای سرمایهگذاری و علاقه فعالان اقتصادی برای حضور در این بخش شدهاست.
وی ادامه داد: توجه به راهبرد تکمیل زنجیره تولید درقم باعث شده تا هزینه تولید محصولاتی که در قالب این طرح مورد توجه بوده است، کاهش یافته و صنعتگران با سهولت بیشتری به مواد و محصولات مورد نیاز خود برای تولید کالای نهایی، دسترسی داشته باشند.
سیجانی گفت: همچنین این راهبرد موجب کاهش آثار منفی تحریمهای ظالمانه در بخش صنعتاستان شده و فعالیتهای صنعتی با اتکا به توان داخلی حتی در شرایط دشوار فشارهای اقتصادی، بدون توقف ادامه مییابد.
وی با اشاره به ظرفیت بالای شهرکهای صنعتی قم برای استقرار صنایع تکمیل کننده زنجیره تولید، بیان کرد: در ِآینده نزدیک قم با تکمیل زنجیره تولید بسیاری از محصولات مورد نیاز کشور به یکی از قطبهای مهم تولید و صادرات این کالاها تبدیل خواهد شد.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها به خصوص دو شهرک راهبردی شکوهیه و محمود آباد موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.
حجم سرمایهگذاری انجام شده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۵۹ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشدهاست.
نظر شما