فرج طهماسبی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در سال ۱۳۹۶ مساحت پارکهای قشم ۲۲۰ هزار متر مربع بود که این رقم هماکنون به ۳۹۰ هزار متر مربع رسیده است.
وی ادامه داد: افتتاح مرحله دوم کمپ پارک آفتاب، پارک شهرک گلستان و بوستان در سال ۱۳۹۹ باعث افزایش سرانه پارکها و فضای سبز شهروندان در قشم شده است.
مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: امسال نیز مرحله دوم پارک جنگلی گلستان، پارکهای محلهای شهرکهای نریمان، بوستان، الهیه، سام و زال، ساخت پارک ساحلی مرجان و توسعه پارک زیتون آغاز میشود که باعث افزایش سرانه پارکهای شهری قشم میشود.
وی افزود: سرانه فضای سبز شهر قشم نیز از ۱۲.۶ متر در سال ۱۳۹۶ به ۱۵.۵متر رسیده که افزایش ۲۳ درصدی داشته است.
طهماسبی ادامه داد: کاشت بیش از سه هزار نفر انواع نخل مثمر سازگار با آب و هوای منطقه، ایجاد بیش از ۱۵۰ هزار متر مربع چمن طبیعی و کاشت بیش از ۳۰ هزار اصله درخت و درختچه در راستای افزایش سرانه فضای سبز از جمله اقدامات انجام شده به حساب میآید.
وی از افتتاح نخستین باغ الگویی میوههای گرمسیری در قشم خبرداد و تصریح کرد: احداث نهالستان امید، ایجاد فضای سبز جادههای بین شهری و روستایی، میدانهای قشم، درگهان و سوزا، فرودگاه و ایجاد و توسعه پارکهای محله روستایی را میتوان از سایر اقدامات برای توسعه فضای سبز برشمرد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.