به گزارش ایرنا پیام جلالی روز سهشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه این آموزشها در قالب ۳۵۰ دوره آموزشی به مرحله اجرا درآمده است، افزود: دورههای آموزشی امداد و نجات، مخاطرات، پیش بیمارستانی، تخصصی جاده، پایه داوطلبی، تربیت مربی و ضمن خدمت کارکنان از اهم برنامههای آموزشی جمعیت هلال احمر استان در سال گذشته بوده است.
وی با بیان اینکه در بحث خانههای هلال، این جمعیت به بیش از ۲ هزار نفر از روستاییان استان در قالب ۶۸ خانه هلال آموزش داده است اضافه کرد: براساس قانون، وظیفه آموزش همگانی جامعه برعهده جمعیت هلال احمر بوده و طی سالهای گذشته با اجرای طرحهای مختلف، این امر مهم در دستور کار این جمعیت قرار داشته است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان با اشاره به اینکه اجرای طرح خانواده آماده در مخاطرات (خادم) و طرح دانش آموز آماده در روزهای سخت (دادرس) جزو اصلیترین برنامههای آموزشی جمعیت هلال احمر بودند، ادامه داد: علاقهمندان به یادگیری امداد و کمکهای اولیه میتوانند در دورههای حضوری و غیرحضوری جمعیت هلال احمر شرکت کرده و با مفاهیم اصلی کمکهای اولیه آشنا شوند.
جلالی گفت: ما اعتقاد داریم که یادگیری امداد و کمکهای اولیه، آشنایی با مخاطرات طبیعی و غیرطبیعی و دورههای آموزشی تخصصی پیش بیمارستانی میتواند نقش به سزایی در پیشگیری از مخاطرات و مدیریت حوادث اتفاق افتاده در خانوادهها داشته باشد.
وی یادآور شد: هم استانیها میتوانند با مراجعه به شعب جمعیت هلال احمر در شهرستانهای استان در دورههای آموزشی امداد و کمکهای اولیه شرکت کنند.
۲۳ پایگاه امداد و نجات در سطح استان کردستان فعال است که از این تعداد ۱۳ پایگاه ثابت در محورهای مواصلاتی و ۱۰ پایگاه پشتیبانی سیار در سطح شهرستانها مستقر و آماده خدمات رسانی به حادثه دیدگان هستند.