پیام جلالی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از روزهای پایانی سال گذشته وظیفه غربالگری مسافران پایانه مرزی مریوان به جمعیت هلال احمر سپرده شده و طی یک ماه گذشته نجاتگران ما با تمام توان خود به خدمتگزاری مردم در مرز رسمی مریوان پرداختند.
وی با اشاره به اینکه در این مدت ۶۴ تیم عملیاتی متشکل از نجاتگران آموزش دیده جمعیت در مرز مریوان مستقر بوده و با همکاری مرکز بهداشت شهرستان به غربالگری مسافران پرداختند، افزود: بیش از پنج هزار عدد ماسک و سه هزار ژل ضدعفونی دست هم در این مدت مابین مراجعه کنندگان توزیع شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان اضافه کرد: علاوه بر طرح غربالگری مسافران، طی یک ماه گذشته یک تیم عملیاتی متشکل از سه نجاتگر جمعیت و یک دستگاه آمبولانس هلال احمر نیز در مرز مستقر بودند.
وی گفت: در مجموع طی یکسال گذشته بیش از ۲ هزار داوطلب جمعیت هلال احمر کردستان در طرحهای پیشگیرانه کرونا شرکت داشته و به هموطنان خدمت ارایه کردند.
جلالی با تقدیر از هموطنانی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنند، تاکید کرد: با توجه با بالا رفتن آمار مبتلایان به ویروس کرونا از مردم میخواهیم که حتی الامکان تماسهای خود را با دیگران به حداقل برسانند و بیشتر وقت خود را در منزل سپری کنند.
وی یادآور شد: در سال جدید نیز همه امکانات نرم افزاری و سخت افزاری جمعیت هلال احمر در خدمت به مردم کردستان بوده و ما در کنار وظایف ذاتی خود، فعالیتهای بشردوستانه را در اولویت کاری خود قرار دادهایم.
پایانه مرزی باشماق مریوان در سال ۱۳۸۵ به عنوان مرز رسمی شناخته شده است و در سال ۱۳۸۹ به بهره برداری رسید.
نظر شما