مشهد- ایرنا- استاندار خراسان رضوی در ادامه بازدیدهای روز یکشنبه خود از واحدهای تولیدی تحت عنوان یکشنبه‌های پشتیبانی و مانع زدایی از تولید از ۲ واحد تولید گوشت و روغن در مشهد بازدید و در خصوص مشکلات این واحدها دستورهای مقتضی را صادر کرد.

محمدصادق معتمدیان در حاشیه این نشست گفت: این که یکشنبه‌ها به موضوع واحدهای تولیدی پرداخته می‌شود به این معنی نیست که روزهای دیگر به مشکل این واحدها رسیدگی نمی‌شود بلکه تیم اقتصادی استانداری به صورت شبانه روز مسائل را رصد و پیگیری می‌کند.

وی افزود: در قالب این بازدیدهای میدانی تلاش ما بر این است که برای برطرف کردن موانع تولید در سطح استان گام برداریم.

استاندار خراسان رضوی علاوه بر بازدید از واحد تولیدی موسسه صنعتی گوشت مشهد و شرکت فرآورده‌های غذایی تارا در نشستی در محل این واحدها با حضور مدیران متولی نیز شرکت کرد.

شرکت فرآورده‌های غذایی تارا که در زمینه تولید و بسته بندی انواع روغن خوراکی فعالیت می‌کند از ظرفیت تولید واقعی ۳۰ هزار تن و اشتغال ۱۰۰ نفر برخوردار است.

همچنین موسسه صنعتی گوشت مشهد با ظرفیت اسمی سه هزار و ۵۰۰ راس گوسفند، ۲۵۰ راس گاو، ۱۰۰ نفر شتر و ۱۰۰ عدد شترمرغ و ظرفیت تولید واقعی هفت هزار راس گوسفند و ۵۰۰ راس گاو فعالیت می‌کند و ۶۵۰ نفر در آن شاغل هستند.

استاندار خراسان رضوی در ادامه بازدیدهای یکشنبه‌های پشتیبانی و مانع زدایی از تولید و برگزاری جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با تعدادی از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی نیز ملاقات کرد.

در این ملاقات‌ها که به صورت جداگانه صورت گرفت محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی با سرمایه‌گذارانی در حوزه‌های ساخت و صدور خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان، تولید لوازم خانگی و ساخت و بهره‌برداری مراکز اقامتی دیدار کرد.