انور اسماعیلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد حدود ۴۰۰ هزار نسخه مربوط به کارکنان دولت، ۳۰۰ هزار نسخه سایر اقشار، حدود ۲۰۰ هزار نسخه روستایی، ۷۰ هزار بیمه همگانی و ۴۴ هزار نسخه مربوط به بیمه ایرانیان بود.
وی افزود:ا اجرای این طرح، دفترچههای کاغذی حذف و بیماران در مراجعه به مراکز درمانی با ارائه کد ملی و یا یکی از مشخصات هویتی خود از خدمات نسخه الکترونیکی بهرهمند میشوند و در این زمینه کردستان کردستان جزو استانهای برترکشور است.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان یادآور شد: سه بیمه پایه شامل خدمات درمانی، سلامت و نیروهای مسلح به بیمه گذاران خدمات بیمهای ارائه میکنند که طبق تبصرههای ماده واحده قانون بودجه سال ۹۹ سازمانهای بیمهگر پایه درمان مکلف به پذیرش نسخههای الکترونیکی هستند.
وی اضافه کرد: الکترونیکی شدن نسخهها باعث حذف کاغذ که در انتقال بیماری کرونا تاثیرگذار است، افزایش دسترسی مردم به خدمات بهداشت و درمان، افزایش شفافیت مالی مراکز درمانی و ارایه دهنده خدمات پزشکی موثر است.
اسماعیلی همچنین به فعالیت سامانه تلفنی ۱۶۶۶ برای پاسخگویی به سوالات مردم درباره بیماری ویروس کرونا، اشاره کرد و گفت: این سامانه به صورت ۲۴ ساعته فعال بوده و آماده پاسخگویی به سوالات مردم در خصوص ویروس کرونا و ارائه راهنمایی و توصیه های بهداشتی و مشاوره در این زمینه است.
در استان کردستان یک میلیون و ۵۰هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که بیشترین تعداد شامل بیش از ۶۰۰ هزار نفر در روستاها ساکن هستند.