به گزارش دوشنبه شب روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم جواد غلامپور با بیان اینکه در سال اخیر ۱۴۵ خدمت جدید از سوی دستگاه های اجرایی فعال شده است اظهار داشت: با توجه به اهمیت توسعه دولت الکترونیک و توجه ویژه دولت به این موضوع کارگروه توسعه دولت الکترونیک اقدام به جمع آوری خدمات الکترونیک به صورت خود اظهاری از سوی دستگاه های اجرایی طی دورههای سه ماهه کرد.
غلامپور مرجع رسمی احصا خدمات را سازمان اداری استخدامی کشور بیان کرد و با اشاره به مزایای توسعه خدمات الکترونیک تصریح کرد: با توسعه دولت الکترونیک مردم با زحمت کمتر خدمات بیشتری دریافت خواهند کرد و اجرای خدمات در این بستر از رانت و فساد جلوگیری کرده و موجب شفافسازی میشود، بهعلاوه ارائه خدمات در حداقل زمان ممکن صورت میپذیرد.
وی با اشاره به خدمات مرکز ملی تبادل اطلاعات تحت عنوان NIX که از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات راهاندازی شده است افزود: تمامی دستگاههای دولتی میتوانند از بستر ایجاد شده در استان به مرکز ملی تبادل اطلاعات متصل و خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه اکثر دستگاهها به سمت توسعه خدمات الکترونیک رفتهاند خاطرنشان کرد: گذرگاه خدمات الکترونیک نیز تحت عنوان (GBS) راهاندازی شده و بستر این خدمات، در سطح استان فراهم شده است.
غلام پور گفت: به همت استانداری قم، در حال حاضر ۹ استعلام بین دستگاهی از طریق شبکه دولت به صورت الکترونیکی صورت میگیرد و استعلامهای امور اراضی، ثبتاحوال، سوابق حاکمیتی و مالکیت مسکن بیشترین استفاده را دارد.
وی ادامه داد: استانداری قم از معدود استانداریهایی است که سامانه استعلامهای بین دستگاهی بر روی شبکه دولت را راهاندازی کرد تا در راستای تحقق حقوق شهروندی، تردد شهروندان بین دستگاههای اجرایی کاهش یابد.
مدیرکل ارتباطات قم به نقل از مدیر فناوری و شبکه دولت استانداری افزود: تعداد استعلامهای گرفته شده از ابتدای اجرای طرح تا اسفندماه ۹۹، ۱۳ هزار و ۲۵۰ مورد است که پنج هزار و ۹۰۰ مورد آن مربوط به سال ۹۹ میباشد.
وی افزود: در حال حاضر تعداد ۳۳۱ دستگاه اجرایی استان به شبکه دولت متصل هستند که ۲۴ دستگاه در سال گذشته متصل شده است./