شهرکرد- ایرنا- رییس کانون کارآفرینی چهارمحال و بختیاری با اشاره به نام‌گذاری امسال‌ از سوی مقام معظم رهبری به‌نام "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها" گفت: پشتیبانی از بخش تولید و رفع موانع موجود در این مسیر، باعث رونق اقتصادی در حوزه‌های مختلف خواهد شد و این رونق نیازمند پیشتیبانی همه جانبه است.

امین مالکی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: وجود برخی قوانین، آیین‌نامه‌ها و شرایط دست و پاگیر، در سال‌های اخیر مانع جهش تولید شده بود که این مشکلات رصد و پایش شده است، تا با رفع آنها بخش تولید تقویت شود.

وی با اشاره به مشکلات بخش تولید در زمینه بیمه‌ تامین اجتماعی، امور مالیاتی، بیمه‌ها و بانک‌ها افزود: امید است در سطح ملی بررسی‌های لازم برای شناسایی موانع موجود در مسیر تولید انجام و به‌منظور رفع قانونی آن اقدام شود.

مالکی تصیح کرد: اهمیت حوزه‌های مختلف تولیدی و اقتصادی در سطح کشور و استان‌ها برای افزایش اشتغال‌زایی، کاهش نرخ بیکاری، رونق اقتصادی، قطع وابستگی به واردات کالا، تقویت زنجیره‌های مرتبط با ارزش افزوده، تکمیل فرایندهای تولید داخل و کاهش وابستگی به ورود مواد اولیه به‌علت کمبود منابع ارزی مورد توجه قرار گفته است.

وی یادآور شد: تولیدکنندگان استانی چشم امید به تصمیم‌گیری مسوولان در دستگاه‌های حاکمیتی دارند اما در استان براساس آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های مصوب در سطح ملی حرکت می‌شود و ممکن است این اقدام باعث پشتیبانی از تولید و مانع‌زدایی نشود.

رییس کانون کارآفرینی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: بانک‌های عامل در ایجاد، توسعه و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی نقش مهمی دارند و می‌توانند براساس قوانین خود و با توجه به منابع مالی موجود، چرخ اقتصادی کشور و استان را با تزریق منابع مالی به حوزه تولید تقویت کنند.

وی گفت: البته در صورتی که منابع مالی بانک‌ها به‌موقع برگشت نشود، این چرخه با مشکل مواجه می‌شود.

مالکی تاکید کرد: حرکت بانک‌های عامل استان‌ها براساس بخشنامه‌های ملی، تاثیر زیادی در رفع موانع تولید ندارد و برای رفع این مشکل به تفویض اختیارات بیشتری نیاز دارند.

وی افزود: عزم جدی برای تحقق شعار امسال‌ و در کنار آن روحیه دادن به صنعتگر و تولیدکننده باعث تقویت کمی و کیفی چرخه اقتصادی کشور می‌شود.

این فعال اقتصادی تصریح کرد: در سال‌های اخیر برای ایجاد، تقویت و توسعه زیرساخت‌های صنعتی و تولیدی این استان اقدامات مطلوب و قابل‌توجهی انجام شده است.

وی یادآور شد: با رفع موانع موجود در مسیر جهش تولید، صنعت و بخش کشاورزی و همچنین تشویق سرمایه‌گذاران برای تسریع در روند اجرایی، تکمیل و بهره‌برداری طرح‌های تولیدی وضعیت اشتغال و اقتصاد چهارمحال و بختیاری متحول خواهد شد.

مالکی اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری ظرفیت‌های بالایی دارد و تبدیل این استان به منطقه‌ای برخوردار و توسعه‌یافته در سطح کشور به همکاری مستمر بخش خصوصی و دولت و انجام کار جهادی نیاز دارد.

وی با توجه به حرکت بخش‌های صنعت و کشاورزی در مسیر تولید گفت: از مسوولان ملی و استانی درخواست می‌شود تا به این ۲ بخش، نگاه یکسان داشته باشند.

به گزارش ایرنا، سال‌ ۱۴۰۰ از سوی مقام معظم رهبری به‌نام "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها" نام‌گذاری شد.

چهارمحال و بختیاری بیش از ۸۵۰ واحد تولیدی فعال دارد.