همدان - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان گفت: فعالیت کارگاه‌های فنی و حرفه ای این استان بر اساس نیاز بازار کار است تا این آموزش‌ها به خلق فرصت‌های شغلی منجر شود.

"وهب مختاران" روز یکشنبه در نشست و هم اندیشی با نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کسب مهارت‌های فنی و حرفه‌ای و قرار گرفتن در محیط واقعی کار راه اصلی ورود به صحنه اشتغال و کارآفرینی است، خاطرنشان کرد: تنها راه برون رفت از معضل بیکاری در جامعه ترویج مهارت‌های فنی در بین نیروی جوان است.

وی حمایت از کارآفرینی و تولید را حمایت از اشتغال دانست و ادامه داد: توسعه همه جانبه کشور ارتقا سطح مهارت انسانی و حرکت به سمت جهش مهارتی را می طلبد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان، ارتباط مستقیم با بازارکار را از مهمترین مزایای تعامل و همکاری آموزشی با کارآفرینان عنوان کرد و ادامه داد: مهارت آموزی باعث افزایش روحیه خودباوری در افراد می شود.

آموزش در مناطق محروم از خدمات ارزنده فنی و حرفه ای است

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، آموزش در مناطق محروم را از خدمات ارزنده سازمان آموزش فنی و حرفه ای دانست و افزود: توجه بیشتر به این آموزش‌ها در مناطق محروم و روستاها می‌تواند به رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی و محرومیت‌زدایی کمک شایانی کند.

حجت الاسلام "احمد حسین فلاحی" با اشاره به اهمیت مهارت آموزی در ایجاد اشتغال، آموزش مهارت به افراد را از بهترین اقدامات برای برون‌رفت از شرایط موجود دانست و بیان کرد: ارزش آموزش های مهارتی بر هیچ کس پوشیده نیست.

وی، پرورش گل محمدی را از اقدامات چشمگیر سازمان فنی و حرفه ای در شهر فامنین اعلام کرد و اظهار داشت: آموزش و مهارت آموزی فنی و حرفه ای با تربیت نیروی ماهر در همه زمینه ها سبب ایجاد اشتغال پایدار می شود.

در بخش آموزش‌های فنی و حرفه ای دولتی استان همدان ۱۸ مرکز ثابت و چهارشعبه و از مجموع ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی، ۱۲۹ آموزشگاه ویژه دختران، ۲۳ آموزشگاه پسران و ۴۶ آموزشگاه دومنظوره در سطح استان همدان مشغول فعالیت در برگزاری دوره های آموزشی مرتبط هستند.