"وهب مختاران" روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: انجام طرح پژوهشی با عنوان" طراحی مدل توسعه آموزش های فنی و حرفه ای متناسب با نیاز بازار کار و ظرفیت های منطقه ای، صنایع دستی ایرانی (سفال) اجرا شد.
وی با بیان اینکه این طرح شامل تدوین ۲۹ استاندارد آموزش شایستگی و ۲۹ استاندارد ارزشیابی در حرفه سفال است عنوان کرد: تمام شغل های احصا شده در صنعت سفال که به طور اختصاصی توسط استان تدوین شده، پس از بارگذاری در سامانه استاندارد مورد استفاده کل کشور قرار می گیرد و شامل سه حرفه اصلی " طراحی سفال" ،"سفالگری با دست و چرخ " و " قالب گیری و ریخته گری سفال" و ۲۹ زیر حرفه است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان از اجرای دوره های آموزشی و تولیدی خبر داد و اعلام کرد: در راستای توانمند سازی و گسترش فرهنگ مهارت آموزی ۲۰ کارآموز مهارت دیده در کارگاه های بازار محور شهرستان همدان راهی بازار کار شدند.
مختاران یادآور شد: جذب ۲۰ نفر از کارآموزان مهارت آموخته کارگاههای آموزشی و تولیدی مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید مدنی شهرستان همدان در رشته کشاورزی، پرورش قارچ، اپراتور سم چینی و گلخانه بوده است.
وی ارتباط مستقیم با بازارکار را از مهمترین مزایای تعامل و همکاری آموزشی با کارآفرینان عنوان کرد و ادامه داد: مهارت آموزی باعث افزایش روحیه خودباوری در افراد می شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان اضافه کرد: ۱۶ نفر از کارآموزان مهارت دیده در کارگاه های آموزشی و تولیدی مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان اسدآباد فقط در حرفه های فرآوری میوه های خشک، کشتکار گلخانه،ریخته گری و سفال گری جذب بازار کار شدند.
مختاران تعامل با بخش خصوصی و کارآفرینان را کلید اشتغال و مهارت آموزی عنوان کرد و یادآور شد: آموزش های مهارتی یکی از عوامل موثر در توسعه و تولید است.
در بخش آموزشهای فنی و حرفه ای دولتی استان همدان ۱۸ مرکز ثابت و ۴ شعبه و از مجموع ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی، ۱۲۹ آموزشگاه ویژه دختران، ۲۳ آموزشگاه پسران و ۴۶ آموزشگاه دومنظوره در سطح استان همدان مشغول فعالیت در برگزاری دوره های آموزشی مرتبط هستند.
نظر شما