دکتر «محمدغریب صالحی» عصر چهارشنبه به ایرنا افزود: قبلا مجبور بودیم برای نجات جان بیماران مغزی، استخوان جمجمه را برداریم تا به عروق آسیب دیده مغزی برسیم اما الان خوشبختانه این عمل جراحی را به صورت بسته با کمک دکتر «علی محمدی» و دکتر «خزاعی» از جراحان و متخصصان مغز و اعصاب استان انجام دادیم که نسبت به عمل جراحی باز عوارض بسیار کمتری دارد.
وی اظهار داشت: تجمع دستگاههای تصویربرداری پیشرفته شامل انژیوگرافی بای پلین، MRI سه تسلا و سی تی اسکن ۲۵۶ اسلایس در مرکز آنژیوگرافی و اینترونشن مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)، این امکان را به ما میدهد که عمل های اینترونشن عروقی را چه در سطح مغز و اعصاب و چه در پریفرال و حتی آئورت نیز انجام دهیم.
به گزارش ایرنا، مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) بزرگترین، مجهزترین و مدرنترین مرکز آموزشی درمانی و تحقیقاتی منطقه غرب و شمال غرب کشور است که در ۱۵ بهمن ۱۳۸۴ به طور رسمی به بهرهبرداری رسید. این مجتمع بیمارستانی کار خود را با ۵۱۵ تخت شروع کرد و اکنون با وجود ۷۱۴ تخت مصوب، دارای ۸۴۰ تخت فعال است.
اکنون ۲ هزار و ۵۰۰ نفر شامل فوق تخصص، متخصص، پرستار، ماما و سایر پرسنل در بخش های مختلف در این بیمارستان به صورت شبانه روزی در راستای ارایه خدمات به مردم تلاش می کنند.
سه هزار و ۵۰۰تخت بیمارستانی اکنون در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است که مجتمع امام رضا یکی از بزرگترین بیمارستان های استان و منطقه غرب کشور است.