مرکز سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود

کرمانشاه- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه بحث سلول‌های بنیادی و طب بازساختی یکی از رویکردهای مهم آینده این دانشگاه است، گفت: مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی به عنوان یکی از نیازهای مهم و ضروری در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش ایرنا؛ دکتر «محمودرضا مرادی» عصر دوشنبه در نشست بررسی ریز فضاهای مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، افزود: مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در کرمانشاه با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال و در زمینی به مساحت ۵۰۰ متر مربع و در چهار طبقه راه اندازی خواهد شد و تمام تجهیزات و امکانات لازم برای فعالیت در زمینه سلولی مولکولی و سلول‌های بنیادی برای این مرکز پیش بینی شده است.

او گفت: تاکنون تلاش های فراوانی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی انجام شده است.

وی اضافه کرد: اما با وجود زحمات و فعالیت های صورت گرفته در سال های اخیر به دلیل نبود زیرساخت های لازم پیشرفت چشمگیری  در این زمینه نداشته ایم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: آینده پزشکی به سمت سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی پیش می رود و با توجه به اهمیت این مساله باید همه با هم و دور از بخشی نگری و با یک هدف واحد کار کنیم.

وی گفت: با بهبود زیرساخت ها و بهره برداری از این مرکز در آینده هم به استان و هم کشور کمک خواهد کرد.

مرادی با تاکید بر اینکه باید تمام توان برای تسریع در روند احداث پروژه بکار گرفته شود، افزود: ارایه گزارش کامل اقدامات انجام شده در مراحل مختلف اجرای پروژه حمایت های بیشتر دانشگاه در راه اندازی این مرکز را در پی خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، «پزشکی بازساختی» شاخه‌ای از پزشکی است که هدف آن بازسازی، ترمیم یا جایگرینی سلول‌ها، بافت یا ارگان آسیب دیده یا از دست رفته بدن است، این شاخه از علم نوین پزشکی شامل بخش‌های مختلفی از جمله سلول درمانی، ژن درمانی، مهندسی بافت و درمان با سلول‌های ایمنی می‌شود.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha