فرزاد سردارزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه اولویت بازرسانان و ناظران سازمان در این طرح رصد و نظارت بر قیمت کالاهای اساسی و ضروری در این ماه مبارک از جمله خرما، بامیه و زولبیا، محصولات لبنی و گوشت و روغن بود، اظهار داشت: طی این ماه ۱۰ هزار و ۸۹۳ مورد بازرسی در سطح بازار استان انجام شد.
وی با بیان اینکه در نتیجه این بازرسی های انجام شده ۳۲۸ پرونده تخلف تشکیل و ۴۰۰ مورد تخلف هم احراز شد اضافه کرد: ارزش ریالی این پروندههای تخلف تشکیل شده هشت میلیارد و ۶۹۹ میلیون و ۲۵۲ هزار و ۹۸۱ ریال است.
سردارزاده گفت: طی این یک ماه ۳۵۳ مورد شکایت مردمی به صورت تلفنی، کتبی و از طریق سایت ثبت و ضبط شده است و این مهم منجر به تشکیل ۴۸ پرونده تخلف شد.
وی یادآور شد: برخورد با تخلفات احتمالی به ویژه گران فروشی و دسترسی آسان مردم به کالاهای مورد نیاز با قیمت مصوب از جمله مهمترین اهداف اجرای طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان بود.
تماس تلفنی مردم از طریق شماره ۱۲۴ انجام می شود و این سامانه تلفنی بطور شبانه روزی برای دریافت شکایت، انتقادات، پیشنهادات و نظارت مردمی فعال است و شهروندان می توانند هر گونه تخلف اقتصادی در راستای عدم درج قیمت، صدور فاکتور، تقلب، گرانفروشی را از این طریق اعلام کنند.
۷۰ هزار و ۷۹۲ واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد و از این تعداد بیش از ۳۰ هزار واحد در مرکز استان مستقر هستند که سه درصد از این واحدهای صنفی را فروشگاه های متوسط و زنجیره ای تشکیل داده است.