مشهد - ایرنا - دکتر رضا پیشقدم، معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان استاد برتر سرآمد آموزشی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی شد.

به گزارش روز یکشنبه دانشگاه فردوسی مشهد در آیین قدردانی از سرآمدان آموزشی دانشگاه‌ها که با حضور مجازی منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد، دکتر پیشقدم به عنوان استاد برتر سرآمد آموزشی در میان استادان دانشگاه‌های کشور برگزیده و معرفی شد.

دکتر پیشقدم در این مراسم در سخنانی، از آموزش پژوهش محور و پژوهش آموزش محور به عنوان اولویت کاری خود یاد کرد و افزود: در کلاس‌های آموزشی نیز همواره تلاش کرده ام تا از پژوهش هایی که همکاران علمی و سایر استادان دانشگاه انجام داده‌اند، استفاده کنم.

معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: کلاس های آموزشی باید به پژوهشکده‌ای تبدیل شد تا دانشجویان بتوانند بر اساس تحقیقات انجام شده توسط خود به پویایی فضای کلاس کمک کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: مراحل انتخاب استادان نمونه کشوری براساس آئین نامه ابلاغی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام می‌شود و هر دانشگاه نیز بر اساس ملاک‌های آموزشی، پژوهشی، تالیف کتاب، مقاله و همچنین فعالیت‌های اجتماعی، منتخبان خود را پس از ارزیابی اولیه به وزارتخانه معرفی می‌کند.

عادل سپهر ادامه داد: پس از معرفی این استادان، کمیسیون ویژه‌ای در وزارتخانه، اطلاعات دریافتی را مورد برسی قرار داده و بر اساس ملاک‌های ذکر شده در هر رشته آموزشی، استاد منتخب کشوری سال را معرفی می‌کند.

دکتر پیشقدم، عضو هیات علمی دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد، از سال ۱۳۸۲ همکاری خود با این دانشگاه را آغاز کرد که در سال ۱۳۸۹ به عنوان پژوهشگر برتر حوزه علوم انسانی کشور شناخته شد و در سال ۱۳۹۷ عنوان استاد نمونه دانشگاه فردوسی مشهد را به دست آورد که از آن زمان تاکنون معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد را عهده دار بوده است.

دانشگاه فردوسی مشهد، با بیش از ۶ ده قدمت، سومین دانشگاه تاسیس شده در ایران پس از دانشگاه‌های تهران و تبریز است که هم اکنون ۲۵ هزار دانشجو دارد و ۲ هزار و ۵۰۰ نفر آنان در مقطع دکتری و ۶ هزار نفر نیز در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل می کنند.

در این دانشگاه ۸۲۰ عضو هیات علمی مشغول فعالیت هستند که ۶۵۰ نفر آنان دارای مدرک پی. اچ. دی یا رتبه استادی یا پروفسوری هستند.

دانشگاه فردوسی مشهد به‌ عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه شرق کشور دارای ۱۳ دانشکده شامل ادبیات و علوم انسانی، الهیات و معارف اسلامی، علوم، مهندسی، کشاورزی، علوم ریاضی، علوم اداری و اقتصادی، دامپزشکی، علوم تربیتی و روانشناسی، منابع طبیعی، علوم ورزشی، معماری و شهرسازی، حقوق و علوم سیاسی و هفت پژوهشکده است.

این دانشگاه هم اکنون بیش از ۲۵۰۰ دانشجو و دانش ‌پذیر خارجی دارد که از این حیث نیز رتبه اول را بین دانشگاه‌های کشور دارد.