به گزارش ایرنا، فرشید فلاح روز دوشنبه در نشست با مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان سمنان با اشاره به افزایش شمار باشگاههای کتابخوان استان در سال ۱۴۰۰ گفت: اکنون ۲ هزار و ۳۰۰ باشگاه کتابخوان در استان ثبت است.
وی با بیان اینکه این باشگاهها با مشارکت آموزش و پرورش در استان سمنان تشکیل و فعال شدند اظهار داشت از این تعداد ۱۰۰ باشگاه به عنوان باشگاههای حرفه ای در قالب رقابت های دسته یک فعالیت می کنند.
وی با اشاره به اراده مردم و مسوولان این استان برای کسب عنوان پایتختی کتاب برای سمنان افزود: در این خصوص با مشارکت نهادهای مردمی و فرهنگی بیش از ۲۰ عنوان طرح و برنامه در استان سمنان اجرایی شده است.
فلاح با تاکید بر اینکه توجه به کتاب و کتابخوانی زیربنایی ترین فعالیت و کار فرهنگی در جامعه محسوب می شود خاطرنشان کرد: توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی علاوه بر کمک به کاهش معضلات اجتماعی، بهبود وضعیت زندگی افراد را در جامعه به دنبال خواهد داشت.
وی، جشنواره پایتخت کتاب را یک رقابت و مسابقه بین شهرهای کشور دانست و اظهار داشت: کسب این عنوان برای هر شهر، علاوه بر لزوم داشتن طرحها و برنامه های خلاقانه و ابتکاری، نیازمند مشارکت و فعالیت موسسه ها و تشکل های مردمی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با اشاره به اهمیت فعالیت های منابع طبیعی و آبخیزداری و ارتباط با بهره برداران روستایی، مشارکت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری را در ستاد جشنواره پایتخت کتاب و ارائه طرحها و برنامه های خلاقانه و ابتکاری در این خصوص خواستار شد.
جعفر مرادی حقیقی مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان، ابوالفضل صادقی نژاد معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و رضا شمس خانی مسوول دبیرخانه توسعه و ترویج کتاب و کتابخوانی استان سمنان در این نشست حضور داشتند و بر همکاری دوسویه ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در ترویج فرهنگ کتابخوانی تاکید شد.
۲۰ عنوان طرح و برنامه در استان سمنان با مشارکت بخش های دولتی و مردمی در حوزه های فرهنگی و اجتماعی به منظور زمینهسازی برای کسب پایتختی کتاب ایران در سمنان در حال اجراست.