در نخستین روز از آغاز به کار دهمین نمایشگاه اینوتکس که به دلیل شیوع کرونا هم به صورت آنلاین وهم در فضای باز پارک فناوری پردیس برگزار شد، سه تفاهم نامه با حضور نمایندگان شرکت ها و دستگاه های اجرایی امضا شد.
اولین تفاهم نامه میان فن بازار تخصصی شهر هوشمند شهرداری و شبکه فن بازار ملی با حضور اکبر قنبرپور رییس شبکه ملی فن بازار و محمد فرجود مدیر عامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری به امضا رسید.
در قالب این تفاهم نامه شهرداری از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان برای ایجاد شهرهوشمند و رفع چالشها بهره خواهد برد و شرکتهای دانشبنیان فناوریهای مورد نیاز شهرداری را عرضه می کند.
فرجود در مراسم امضا این تفاهم نامه اعلام کرد: این تفاهم نامه نیست بلکه قرارداد عملیاتی است که امروز امضا شده است.
وی بیان کرد: اکنون ۴۰۰ نیاز فناورانه شهرداری تهران برای بهره مندی شرکت ها واستارتاپ ها معرفی شده است.
در این مراسم همچنین اکبر قنبرپور با بیان اینکه به معاونت علمی قول امضا قرارداد هم سرمایه گذاری با حجم ۵۰۰ میلیارد تومان تا پایان عمردولت داده شده بود، گفت: این میزان تاکنون به ۴۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
همکاری معاونت علمی با پست بانک
تفاهم نامه دیگری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به نمایندگی اسفندیاری معاون جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پست بانک با حضور مدیر عامل این بانک منعقد شد.
در این مراسم اسفندیاری اظهارداشت: ماموریت ما جذب سرمایه از طریق بانکها است که تا پیش از این میزان جذب سرمایه از سوی شرکتهای دانش بنیان از بانکها ۱۷ میلیارد تومان بوده است که این میزان در سال ۹۹ به ۳۲ میلیارد تومان رسید.
ایجاد اولین توکن تخصصی(اولین رمز ارز کشور)
تفاهم نامه دیگری برای ایجاد اولین توکن تخصصی میان مهدی عظیمیان رییس مرکز شتابدهی نوآوری پارک پردیس و پارسا عباسی مدیر عامل یکی از شرکتهای دانش بنیان به امضا رسید.
عظیمیان جذب سرمایه را یکی از چالشهای شرکت های دانش بنیان عنوان کرد و گفت: از سوی دیگر سرمایه گذاران به دلیل ریسک بالای سرمایه گذاری در حوزه فناوری تمایل به سرمایه گذاری در این حوزه را ندارند از این رو گردش مالی در این حوزه کم است.
وی افزود: امیدواریم با راه اندازی این توکن تخصصی سرمایه گذاران تمایل بیشتری برای سرمایه گذاری در حوزه نواوری داشته باشند.