«محمدرضا خسرونژاد» روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اینکه گفته میشود این رشته در مسیر توسعه قرار گرفته یک واقعیت انکار ناشدنی است و برای اثبات باید شرایط کنونی را با گذشته مقایسه کنیم. البته زمانی که از گذشته صحبت میشود، منظور یک یا چند دهه نیست بلکه پنج سال نخست دهه نود است سالهایی که ورزشکاران و اعضای این رشته در یک سردرگمی بودند و اعزامها به پایینترین سطح ممکن رسیده بود. اردوها نامنظم و پراکنده برگزار میشد و نبود اعزام این رشته را از رقابتی بودن خارج کرد.
او ادامه داد: اما از سال ۱۳۹۶ یک چرخش خاص در برنامههای فدراسیون شکل گرفت و قانونمندی بر تمرینات و اعزامها حاکم شد و تمرینات با برنامه و مستمر بود. نتیجه چنین مدیریتی موجب شد تا ایران به عنوان یکی از مدعیان در سطح قاره کهن مطرح و اکنون نیز ورزشکاران در تلاش برای رسیدن به توکیو هستند. اگر شرایط سخت کرونایی و لغو مسابقات نبود «سعیدرضا کیخا» امتیازات لازم را برای توکیو به دست می آورد و به نخستین ایرانی تبدیل میشد که توانسته با سهمیه گام در المپیک بگذارد.
ملی پوش ژیمناستیک ایران گفت: شیوع و فراگیری ویروس کرونا در ایران نه تنها بر عملکرد خارجی بلکه تمرینات را نیز تحت تاثیر قرار داد. تمریناتی که با تدبیر فدراسیون و کادر فنی هیچگاه تعطیل نشد بلکه به صورت انفرادی یا مجازی در جریان بود. در نیمه دوم سال ۱۳۹۹ مجوز تمرینات گروهی کسب شد تا ورزشکاران از شرایط مسابقه خارج نشوند. اگر اعزامی باشد ژیمناستهای ایرانی با آمادگی به آن اعزام خواهند شد.
خسرونژاد با اشاره به تلاش ورزشکاران ایرانی برای کسب سهمیه المپیک تصریح کرد: «سعیدرضا کیخا» و «مهدی احمدکهنی» در چند رقابت گزینشی حضور پیدا کردند و نتایج درخشانی نیز به دست آوردند که نمونه آن مسابقات جام جهانی ۲۰۲۰ ملبورن بود که ۲ مدال نقره به ورزشکاران ایرانی رسید. در این دوره ملیپوشان بیش از هر زمان دیگر به المپیک نزدیک بودند اما شیوع و فراگیری کرونا این شانس را از ما گرفت. برنامه های متعددی برای موفقیت این رشته در نظر گرفته شده و این برنامهها موجب اعتماد به نفس ورزشکاران خواهد شد.