تهران- ایرنا- نایب رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: همانگونه که کارشناسان می‌گویند قطعی‌ برق فقط ریشه در سال کم بارش و مستهلک بودن تاسیسات ندارد چرا که اگر اینگونه باشد قطعی‌ها نه در بهار بلکه باید در شهریور ماه رخ دهد.

به گزارش ایرنا سید ابراهیم امینی روز سه شنبه در جریان جلسه اعضای شورای اسلامی شهر تهران، اضافه کرد: طی روزهای اخیر شاهد قطعی بی رویه، مکرر و بی‌برنامه برق شهری در تهران هستیم.

نایب رئیس شورای تهران عنوان کرد: تاکنون نیز قطع برق‌ها مشکلات مالی و مخاطرات جانی فراوانی برای شهروندان، کسبه و حتی بیماران از جمله بیماران کرونایی در پی داشته است.

وی ادامه داد: این شرایط همچنین باعث ایجاد ترافیک شدید در چهار راه‌ها و گیر افتادن صدها شهروند در آسانسورها شده است.

امینی یادآور شد: این قطع برق‌ها ضمن آنکه دارای بار روانی منفی برای شهروندان است، موجبات مسئولیت مدنی وزارت نیرو را فراهم آورده است و چه‌بسا در مواردی که منجر به چالش جانی شهروندان از جمله در بیمارستان ها شود، مسئولیت آن نیز بر عهده مسوولان است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران ضعف مدیریتی و بی برنامگی را در این مسئله مشهود ارزیابی و اضافه کرد: جا دارد مسئولان هرچه سریعتر راه علاجی برای برون رفت از این شرایط بیابند و جلوی افزوده شدن مشکلی به دیگر مشکلات مردم را بگیرند. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به سوم خردادماه سالروز عملیات بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر، یاد و خاطرات شهدای دفاع مقدس و زنان و مردانی را که در طول هشت سال دفاع مقدس از استقلال و تمامیت ارزی کشور به‌عنوان یکی از شعارهای انقلاب دفاع کردند، گرامی داشت.

سالاری: اموال برخی مدیران محله به دلیل شکایت کارکنان سراها توقیف شده است

«محمد سالاری» رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر  با ارائه تذکری به شهرداری تهران توضیح داد که شهرداری و معاونت فرهنگی و اجتماعی ساز و کاری را عملیاتی کرده اند که موجب آن سراهای محلات به عنوان کارگاه تلقی می شود و مدیر محله، طرف قرارداد پرسنل سراهای محلات هستند.

وی افزود: در حقیقت مدیر محله مسئولیت کارفرمایی سراهای محلات را برعهده دارد و وقتی مدیر محله کارفرما باشد، همه پرسنل سرای محله می‌توانند در صورت بروز مشکل، از مدیر محله شکایت کنند.

سالاری با بیان اینکه این موضوع موجب شده است که در سال‌های اخیر به دلیل شکایت از مدیر محله، اموال برخی مدیران محله توقیف شده باشد، از شهرداری و معاونت برنامه ریزی شهرداری خواست این موضوع را پیگیری و شهردار تهران دستور دهد تا این مسأله حل شود.

وی یادآور شد: در شرایطی که به دلیل فضای کرونایی وضعیت درآمدی سراهای محله نیز با بحران روبرو شده است، مشکل شکایت از مدیران محله افزایش یافته است.

نظری: افزایش بیش از حدمجاز کرایه اسنپ و تپسی را شاهدیم

«حجت نظری» عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران،نسبت به آنچه «افزایش کرایه ناوگان اینترنتی حمل و نقل مسافر در شهر تهران که عمدتا از سوی دو شرکت اسنپ و تپسی انجام می‌شود» عنوان کرد، تذکر داد .

وی با بیان اینکه برابر قانون شهرداری‌ها، تصویب نرخ کرایه نقلیه در شهر بر عهده شورای شهر تهران است، گفت: از طرفی دیگر اتحادیه کسب و کارهای مجازی هم در این خصوص مدعی قیمت‌گذاری برای تاکسی‌های اینترنتی است و وظیفه نظارت بر آن را برعهده دارد. 

نظری افزود: توافقنامه‌ای که میان شهرداری و شرکت‌های ارائه دهنده خدمات حمل و نقل اینترنتی به امضا رسید، این شرکت‌ها موظف شدند که چنانچه رقم کرایه‌شان از نرخ مصوب تاکسی‌های تلفنی شهر بالاتر بود، آن را به اطلاع مسافر برسانند.

عضو شورای تهران عنوان کرد: متاسفانه در روزهای اخیر شاهد افزایش چشم‌گیر کرایه تاکسی‌های اینترنتی در شهر تهران بودیم و این درحالی است که مصوبه شورای شهر، برای افزایش نرخ کرایه‌های حمل و نقل عمومی تنها ۳۵ درصد بوده است  و معلوم نیست که بر چه اساسی این شرکت‌ها کرایه‌های خود در برخی مسیرها را حتی تا بیش از ۵۰ درصد افزایش داده‌اند.

وی به سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران و همچنین اتحادیه کسب و کارهای مجازی تذکر داد که بر روند قیمت‌گذاری و محاسبه کرایه تاکسی‌های اینترنتی توجه و نظارت کامل داشته باشند و اگر افزایش قیمتی بیش از حد مجاز اعمال شده، حتما نسبت برخورد با تخلفات و بازگشت دریافتی مازاد به مسافران اقدام شود.

وی با بیان اینکه، اعضای دوره پنجم شورای شهر تهران با افزایش هزینه‌های زندگی در شهر موافق نیستند، گفت: در مورد تاکسی‌های اینترنتی نیز لازم است به جای افزایش اینچنینی کرایه خودروها، نسبت به حمایت از رانندگان اقدام شود. 

مهلت ۲ ماهه شورا به شهرداری برای ارسال طرح تفصیلی منطقه ۱۲

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در نشست امروز خود، ادامه بررسی طرح «الزام شهرداری تهران به ارائه طرح تفصیلی ویژه منطقه ۱۲ شهرداری تهران» را در دستور  کار قرار دادند.

اعضای شورا به بررسی پیشنهادها درباره این طرح پرداختد و بر این اساس پیشنهاد  «ناهید خداکرمی» عضو کمیسیون سلامت شورا مبنی بر افزودن عبارت تملک، مشارکت و اختصاص مشوق‌ها در بافت قدیمی منطقه ۱۲ مطرح شد که با نظر سایر اعضا کلمه تملک از این پیشنهاد حذف و موارد دیگر پیشنهاد مورد پذیرش اعضا قرار گرفت.

همچنین «احمد مسجد جامعی» دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران پیشنهاد ایجاد زیرساخت‌های توسعه دانش و فناوری نوین و تجارت الکترونیک همزمان با حفظ بافت سنتی و پیشنهاد طراحی زندگی شبانه متناسب با کارکردهای بازار و حذف نقاط آسیب زای اجتماعی را مطرح کرد که مورد تصویب قرار گرفت.

همچنین وی، پیشنهاد شناسایی مناطق بی دفاع شهری و تبدیل به کاربری‌های مولد را مطرح کرد که این پیشنهاد نیز با رای اعضای شورا تصویب شد.

یک‌فوریت بررسی اساسنامه شرکت شهروند

اعضای شورای شهر تهران، همچنین در جلسه امروز، یک فوریت لایحه  بررسی اساسنامه شرکت شهروند جهت حضور در بورس را تصویب کردند.

بررسی پلاک های ثبتی در تهران 

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در جلسه امروز، بررسی پلاک های ثبتی از لحاظ باغ بودن یا باغ بودن را نیز در دستور کار داشتند و به آن پرداختند.
بر این اساس، پلاک ثبتی به مساحت یک هزار و ۱۲ مترمربع در خیابان دربند و پلاک ثبتی به مساحت ۵۰۸ مترمربع واقع در خیابان نیاوران، باغ تشخیص داده شد.