علی اصغر بهمنش روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : کشور ایران به واسطه موقعیت استراتژیکی که در منطقه آسیا و بویژه غرب آسیا دارد و به دلیل مواضع مقتدرانه اش در زمینه استقلال همواره برای کشورهای مستکبر به عنوان یک مزاحم شناخته شده است و دشمنان تاب چنین اقتداری را ندارند.
وی گفت : دشمنان سعی دارند به هر نحو ممکن مسیر توسعه و پیشرفت ایران را ناهموار کنند تا به یک قدرت در منطقه مبدل نشود و برای این منظور هر کار و تلاشی را انجام می دهند که تحریم ها و یا دلسرد کردن مردم نسبت به حضور در انتخابات از آن جمله است.
این فعال سیاسی مازندران با اشاره به اینکه انتخابات پرشور بر توسعه سیاسی و امنیتی هر کشوری تاثیر دارد ، افزود : هر چقدر مردم یک کشور پویاتر و در عرصه های سیاسی همچون انتخابات فعال تر باشند ، این وضعیت می تواند به توسعه امنیت آن کشور کمک کند یعنی این حضور خود پشتوانه ای برای نظام به شمار می رود تا قدرتمندتر در عرصه های مختلف حضور یابد .
وی ادامه داد : با توجه به اینکه آمریکا و کشورهای غربی به دنبال ضربه زدن به ایران هستند ، مطمنا مسائل حساس کشور از جمله انتخابات را رصد می کنند و اینکه کاهش مشارکت در نمودار انتخابات ریاست جمهوری می تواند تلنگری به آنها باشد که شاید مردم نسبت به نظام دلسرد شده باشند .
بهمنش با اشاره به اینکه ملت ایران همواره در همه عرصه های پشتوانه نظام بودند ، توضیح داد : در اوایل انقلاب و دهه ۶۰ مردم ایران با وجود مشکلات ناشی از جنگ تحمیلی به خوبی پشتوانه نظام بودند و با آن همراهی کردند و دست از آرمان های انقلاب بر نداشتند ، اما طی این سال های اخیر برخی رفتارها و اقدامات باعث شده تا در مردم احساس دلسردی و نیز غیر منعفل بودن ایجاد شود .
وی عدم مدیریت درست و شایسته سالاری دقیق را دلیل اصلی بروز این مشکلات عنوان کرد و گفت : مدیریت های ناکارآمد که قابلیت ارائه و یا اجرای برنامه های مناسبی را نداشتند باعث شدند تا مسائل بدینگونه رقم بخورد که نه تنها مشکلات اولیه برطرف نشود بلکه مشکلاتی دیگر نیز بر جامعه تحمیل شود .
این فعال سیاسی مازندران ادامه داد : عدم اجرای درست و دقیق قوانین و برخورد با خاطیان باعث شده تا مردم احساس کنند قوانین به نفع افردا وابسته به قدرت ها و افراد با نفوذ انعطاف پیدا می کند و به نوعی می بینند برخوردی با این افراد نمی شود اما اگر کسی وابستگی به قدرت نداشته باشد با کوچکترین دلیلی با او برخورد می شود . این بی عدالتی های صورت گرفته باعث شده تا مردم حس اعتمادی که به سیستم داشتند را به مرور از دست بدهند .
بهمنش همچنین به ضعف نظارتی دستگاه های متولی به عنوان دیگر علت بروز مشکلات در سیستم ها یاد کرد و افزود : اگر دستگاه های ناظر و با حساسیت و وسواس برخورد کنند ، فساد ایجاد نمی شود ولی وقتی چنین حساسیتی نباشد یا کم باشد ، خاطیان و فاسدان دایره عمل گسترده تری پیدا می کنند و این مشکل را ما در جاهایی مانند ساری دیدیم که چگونه کم توجهی به آنچه در باره فساد در شهرداری و شورا گفته می شد و بی توجهی به آن سبب شد تا گستره آن به تمامی اعضای شورا برسد و این نهاد را منحل کنند.
وی گفت : قطعا اینگونه خطاکاری ها و فساد در مردم ایجاد دلسردی کرده است و سبب شد.باید قبول کنیم بخش بیشتری از مشکلاتی که اکنون کشور با آن مواجه است ناشی از شیوه های مدیریتی و رفتار نادرستی است که انجام شده و تحریم ها تنها بخش اندکی از دلیل بروز مشکلات در کشور به شمار می رود .
این فعال سیاسی افزود : باید قوانین بدون وابستگی افراد به گروه های قدرت بدرستی در جامعه اجرا شود و نظارت و برخورد بموقع دستگاه های ناظر بر رفتار و عملکرد مسئولان صورت گیرد .
بهمنش گفت : هنوز هم افرادی که دلسوز مملکت و کشور باشند در جامعه داریم و با حضور این افراد می توانیم جانی دوباره برای اعتماد بخشی به جامعه فراهم کنیم تا مردمی را که دلسرد از برنامه ها و گفته های مسئولان هستند ، بار دیگر در کنار خود داشته باشیم .
انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری به همراه ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ، میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری ۲۸ خرداد ماه به صورت همزمان برگزار می شود .