دهلی نو-ایرنا- در حمله ارتش میانمار به یک کلیسای کاتولیک در ایالت کایا واقع در شرق میانمار ۴ نفر کشته و ۸ نفر دیگر زخمی و تا کنون در ناآرامی های بعد از کودتا در این کشور بیش از 70 هزار نفر نیز آواره شدند.

به گزارش ایرنا، در روزهای اخیر دگیری‌ها میان نیروهای نظامی و گروه‌های مسلح مخالف حاکمیت ارتش میانمار در شرق این کشور افزایش یافته است و طبق گزارش رسانه‌های محلی این کشور بیش از ۵۰ نفر در این درگیری‌ها کشته شده‌اند. 
به گزارش رسانه میانماری "ایراوادی" بیش از ۷۰ هزار نفر در مناطق شرقی میانمار مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند درحالی که تعدادی از آن‌ها در حمله ارتش میانمار کشته شده‌اند. 
چالرز مانگ بو رهبر مسیحیان کاتولیک میانمار ضمن محکوم کردن حمله به کلیسای کاتولیک در ایالت کایا اعلام کرده است که در حمله ارتش میانمار ۴ غیر نظامی کشته و ۸ نفر دیگر مجروح شدند. 
او افزود: این افراد برای فرار از خشونت‌ها به کلیسا پناه آورده بودند. حمله به اماکن مذهبی باید متوقف شود. 
اکثر جمعیت میانمار بودایی هستند اما در مناطق شرقی آن خصوص در ایالت کایا مسیحیان زندگی می‌کنند. 
حدود ۴ ماه از کودتای نظامی میانمار می گذرد. در این مدت میانمار هر روز شاهد خشونت و اعتراض بوده است و ارتش با روش‌های مختلف سعی کرده است تا اعتراضات به حکومت خود را سرکوب کند. 
با توجه به گزارش گروه‌های محلی، ارتش میانمار ۸۱۸ معترض را در شهرهای مختلف این کشور به قتل رسانده و هزاران نفر را بازداشت کرده است. 
ارتش این آمار را قبول ندارد و می‌گوید آمار واقعی کشته شدگان ۳۰۰ نفر است که در میان آن‌ها ۴۷ نیروی پلیس وجود دارد. 
در چند هفته گذشته گروه‌های مسلح مانند "نیروی دفاع مردمی کارنی" حملات متعددی را علیه نیروهای امنیتی میانمار ترتیب داده‌اند. 
"ایراوادی" افزود: بیش از ۵۰ هزار نفر از مردم محلی در روستاها و شهرهای شرق میانمار برای فرار از خشونت‌های ارتش و درگیری‌ها به جنگل‌ها و کوهستان پناه برده‌اند. بسیاری از آن‌ها نیز از کلیساها و سایر اماکن مذهبی به عنوان پناهگاه استفاده می‌کند. 
رهبر کاتولیک‌های میانمار در این خصوص گفت: در کلیساها کودکان، زنان و سالمندان حضور دارند. آن‌ها نمی‌توانند از خود دفاع کنند. خشونت‌ها باید پایان یابد. 

بیش از ۱۵ هزار نفر از مردم میانمار به هند پناهنده شدند 
مقامات هندی اعلام کردند که از زمان آغاز کودتا در میانمار، بیش از ۱۵ هزار نفر از شهروندان میانماری به ایالت میزورام واقع در شمال شرق هند پناه برده‌اند. 
ایالت‌های شمال شرقی میزورام، مانیپور، ناگالند و اروناچال پرادش در هند دارای یک هزار و ۶۴۰ کیلومتر مرز کنترل نشده با میانمار هستند. 
نشریه "هندو" در این خصوص نوشت: مردم میزورام و بخش‌هایی از میانمار دارای روابط نزدیک خویشاوندی هستند و افراد محلی اغلب بدون کنترل در میان مرزهای دو کشور تردد می‌کنند. 
مقامات هندی معتقدند که با افزایش درگیری‌ها در ایالت شمال غربی "چین" در میانمار که در نزدیکی میزورام قرار دارد، احتمالا مهاجران بیشتری از میانمار به هند پناه خواهند آورد. 
شهر میندات که در ۱۰۰ کیلومتری مرز هند قرار دارد شاهد درگیری‌های شدید گروه‌های مسلح با ارتش میانمار بوده است و هزاران نفر از این شهر به هند متواری شده‌اند. 
همچنین از زمان آغاز کودتا در میانمار هزاران نفر از مردم محلی به کشور تایلند پناه برده‌اند. 
کودتای میانمار در اولین روز از ماه فوریه سال جاری زمانی که آنگ سان سو چی مشاور دولت و رئیس‌جمهوری، وین میینت و سایر رهبران حزب حاکم توسط ارتش میانمار بازداشت شدند، آغاز شد. 
نظامیان بعد از شکست در انتخابات پارلمانی اخیر، دولت را به تقلب در انتخابات متهم کردند. ارتش که اکنون کنترل را در میانمار به دست دارد دست کم برای یک سال وضعیت فوق‌العاده اعلام کرده‌ است. 
کودتای نظامی میانمار با وکنش جهان مواجه شد و تحریم‌های کشورهای غربی علیه فرماندهان نظامی میانمار را به دنبال داشت.