علیرضا فخری زاده روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: برای شوراهای هر ۶ شهر این شهرستان ۷۷ نفر از داوطلبان تایید صلاحیت و ۲۱ نفر نیز رد صلاحیت شدند.
وی تصریح کرد: بیشترین ثبت نامیها و تاییدشدگان مربوط به مرکز شهرستان یعنی سمیرم است و با توجه به حد نصاب تایید شدهها، انتخابات شوراها در شهرهای کُمه، فتحآباد، حنا، بیده و ونک نیز برگزار میشود.
معاون فرماندار سمیرم با بیان اینکه این خطه شاخصترین شهرستان عشایری و بزرگترین ییلاق ایل قشقایی در کشور محسوب میشود، خاطرنشان کرد: ۶۹۶ نفر نامزد انتخابات شورای روستاها و تیرههای عشایری سمیرم هستند.
فخری زاده در باره برپایی انتخابات در تیرههای مختلف عشایری و انتخاب اعضای شورا برای هر تیره اظهار داشت: شوراها ۳ یا ۵ نفره خواهند بود بنابراین برای تیرههایی که تعداد داوطلبان ثبت نامی کمتر بودهاند امکان رقابت وجود ندارد بنابراین آن تیره عشایری از داشتن شورا بیبهره میماند.
وی ادامه داد: ۱۲۵ شعبه اخذ رای در انتخابات ۲۸ خرداد جاری برای هر چهار بخش شهرستان سمیرم در نظر گرفته شده که ۵۸ شعبه ثابت و ۶۷ شعبه رایگیری سیار است.
عشایر سمیرم از ایل قشقایی شامل شش طایفه اصلی است که چهار طایفه آن در سمیرم حضور دارند و یک طایفه کشکولی بزرگ نیز به تعداد چند خانوار محدود در این شهرستان، ایام ییلاق خود را میگذرانند.
شهرستان سمیرم در مجموع با افزون بر ۹۰ هزار جمعیت عشایری و ثابت، در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان واقع است.
انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر، روستا و عشایر همزمان با سیزدهمین دوره انتخابات رییس جمهوری، دومین میان دورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و نخستین میاندورهای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ۲۸ خرداد جاری در سطح کشور برگزار میشود.