مجتبی نوروزی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود:شرکت در انتخابات حق هریک از شهروندان کشور است و مردم با حضور در پای صندوق رای حق خود را استیفا میکنند.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران برگرفته از اراده ملت است چرا که نظام شکلگرفته در ایران، نظامی مبتنی بر آرای عمومی است که در قانون اساسی نیز تبلور پیدا کرده است.
وی ادامه داد: مردم در نظام جمهوری اسلامی ایران رکن اصلی تصمیمگیر هستند و با انتخاب مسوولانی که در دستگاههای تصمیمگیر و تصمیمساز مسئولیت میپذیرند، در تعیین سرنوشت کشور تاثیرگذارند.
نوروزی با بیان اینکه انتخابات در تمامی کشورهای دارای نظام مردمسالاری از اهمیت برخوردار است، تصریح کرد: این اهمیت برای نظام جمهوری اسلامی ایران به سبب ماهیت دینی آن دوچندان است چرا که علاوهبر انتخاب مسوولان کشور، برای ما مهم است که کارآمدی دین را نیز از این طریق نشان دهیم.
نوروزی با بیان اینکه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات به رونق اقتصادی منجر میشود، اظهار داشت: با مشارکت حداکثری در انتخابات و با رویکرد عقلانیت در انتخاب فرد مورد نظر، نه تنها مشکلات داخلی برطرف میشود بلکه فرایند رشد و توسعه و رونق اقتصادی کشور نیز تسهیل میشود.
وی تصریح کرد: مشارکت حداکثری در انتخابات نشاندهنده مقبولیت نظام است و مزایای زیادی برای کشور از جمله در عرصه خارجی به همراه دارد و ضریب امنیت ملی را افزایش میدهد.
نوروزی ادامه داد: دشمنان نظام سالهاست که تلاش دارند در برگزاری انتخابات کشور خلل وارد کرده و حضور مردم را کمرنگ جلوه دهند تا به بهانه نقض حقوق عامه در مسائل داخلی کشور دخالت کنند اما مردم آگاه و هوشیار کشور هیچگاه اجازه تحقق این توطئه را ندادهاند.
این استاد دانشگاه، تبلیغات و روشنگری را از راهکارهای تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات برشمرد و گفت: رسانهها، گروههای مرجع، دانشگاهها، حوزههای علمیه و سایر نهادهای با نفوذ میتوانند با تبیین آثار حضور حداکثری در انتخابات گروههای هدف خود را نسبت به حضور در پای صندوق های رای ترغیب کنند.
نوروزی خاطر نشان کرد: راهکار بلند مدتی نیز وجود دارد بدین صورت که باید مسوولان منتخب مردم، عملکرد بهتری از خود نشان دهند تا مردم بدون دغدغه معیشت، حضور پرشوری در پای صندوقهای رای داشته باشند.
وی فضای مجازی و شکلگیری شبکههای اجتماعی را فرصتی برای نامزدها و ستادهای تبلیغاتی دانست و گفت: ساز و کار حاکم بر انتخابات تغییر کرده و شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا این مکانیسم را تقویت کرده است به طوری که در این فضا اهمیت فضای مجازی دوچندان شده است.
عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد افزود: اگرچه فضای مجازی دارای تهدیدهایی است و دشمن با تولید محتوا تلاش دارد تا مردم را نسبت به نظام دلسرد کند اما فرصتهای بسیاری را فراهم کرده تا نامزدها بتوانند با ارائه برنامههای خود برای جمعیت گستردهای بدون حضور در تجمعات آنها را اقناع کنند.
به گزارش ایرنا، انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهری، روستایی و عشایری همزمان با سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.