سمنان- ایرنا- عضو مرکز تخصصی مهدویت گفت: حوزه های علمیه در فرهنگ ایرانی اسلامی و فضای جامعه اسلامی ایران، پرچمداران ایجاد تحول و ترغیب مردم برای مشارکت در انتخابات هستند.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی لطفی روز دوشنبه در گفت و گوبا ایرنا ابراز داشت: همانطور که پرچمداری انقلاب اسلامی و یکپارچه و همدل کردن مردم وظیفه حوزه‌ها بود، اکنون نیز حوزه علمیه مسئولیت محافظت از آرمان‌های انقلاب را برعهده دارد.

وی افزود: نکته مهم در افزایش مشارکت مردم در انتخابات، امیدافزایی است و اگر امید در جامعه افزاش یابد، تک تک اعضای جامعه انگیزه برای حرکت، تلاش و مشارکت می‌یابند.

مدرس دانشگاه و حوزه های علمیه در ادامه گفت: دشمنان با آگاهی از اهمیت زیاد مشارکت مردم درانتخابات و نقش امیدآفرینی در افزایش مشارکت، برای ترویج ناامیدی بین مردم تلاش و بی‌ثمری مشارکت در انتخابات را به مردم القا می‌کنند.

لطفی بیان کرد: باید با آموزه های دینی بین مردم امیدآفرینی شود؛ مانند آیه قرآن کریم که می‌فرماید «خداوند حال هیچ قومی را تغییر نمی دهد مگر اینکه تک تک اعضای آن در خود تغییر ایجاد کنند.»

وی افزود: آوردن مصداق‌های عینی از پیروزی‌هایی مانند انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که با مشارکت مردم حاصل شد، می‌تواند مردم را تشویق به مشارکت در انتخابات کند.

عضو مرکز تخصصی مهدویت گفت: هر زمان مردم انتخاب درستی داشتند وضعیت زندگی خودشان بهترشد، بنابراین مشارکت مردم قبل از هرچیز در تعیین سرنوشت خودشان اثرگذار است.

لطفی بیان کرد: اگر مشارکت و حمایت مردم در انقلاب اسلامی نبود، رهبری امام راحل به پیروزی انقلاب ختم نمی‌شد و همچنان اگر انقلاب پشتوانه مردم را نداشته باشد، دشمن فرصت حمله پیدا می‌کند.

عضو مرکز تخصصی مهدویت گفت: رای مردم یعنی با وجود مشکلات متعدد هنوز به آرمان‌های انقلاب اسلامی پایبند هستند و بدین ترتیب در عرصه بین‌الملل دشمنان به خود اجازه حمله به نظام را نمی‌دهند.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ٢٨ خرداد برگزار می‌شود. 

برچسب‌ها