سمیرا خلیل نژادی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: ۳۶۱ نفر در مراکز ثابت، ۵۴ نفر به صورت جوار دانشگاهی، ۵۱ نفر در مراکز سیار شهری، ۴۲ نفر در بخش روستایی و ۳۶ نفر در مراکز تحت پوشش بهزیستی، از خدمات مرکز فنی و حرفهای خواهران دامغان بهرهمند شدند.
وی افزود: سال گذشته ۲۴۴ نفر از مهارت آموزان معادل ۳۶ هزار و ۷۸۰ نفرساعت آموزش مجازی فراگرفتند.
خلیل نژادی بیان کرد: بیشترین ورودی سال ۹۹ در دورههای آموزش مجازی فناوری اطلاعات و شامل کاربر ICDL، برنامه نویسی و فتوشاپ بود.
وی اضافه کرد: ۶۸ نفر سال گذشته به کاریابیهای شهرستان معرفی شدند که از این تعداد، طبق رهگیری اشتغال تعداد ۴۲ نفر اشتغال یافتند.
خلیل نژادی اظهار داشت: مرکز فنی و حرفهای خواهران دامغان سال ۱۴۰۰ همچنان با شعار آموزش تعطیل نیست و در شرایط زرد کرونایی برگزاری دورههای آموزش حضوری با حداقل کارآموز را در برنامه کاری خود دارد و در شرایط نارنجی و قرمز اقدام به برگزاری دورهها بهصورت مجازی میکند.
وی، تولید محتواهای آموزشی را از دیگر برنامههای امسال عنوان کرد و گفت: محتواهای آموزشی پس از تهیه، جهت استفاده عموم در فضای مجازی منتشر میشود.
رییس مرکز فنی و حرفهای خواهران دامغان گفت: امسال دورههای آموزشی با استاندارد کامل و در قالب تولید محتوای آموزشی تهیه و در قالب کتابهای مجازی آمادهسازی و در فضای مجازی پخش خواهد شد.
به گزارش ایرنا، مرکز فنی و حرفهای خواهران دامغان دارای هشت کارگاه آموزشی صنایع چوب، صنایع دستی، صنایع غذایی، رایانه، هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی، صنایع بافت، طراحی و دوخت است که در ۶۴ حرفه فعال، آماده ارائه خدمت به همشهریان است.